måndag 23 december 2019

Mycket villospår om Akilov nu


Regeringen försöker tvätta ren sin solkade skjorta efter Akilovs mord av fem människor på Drottninggatan. Propagandaorganen lägger mycket krut på att söka medskyldiga till terrordådet. Det är inte särskilt förvånande om man hittar personer som utövat ett både negativt och ödesdigert inflytande på Akilov. Men det är lika förbannat Akilov själv som har gjort dådet. Och det är lika förbannat regeringen och dess underhuggare som låtit honom hållas, som låtit honom gå och skrota i frihet, fullt medveten om att han ska ut ur landet.

Stollarna i extremistvänstern verkar vilja ha hit Akilovs kumpaner för att ”förhöra” dem. Till vilken nytta? Varför ska vi ta hit slöddret från väl fungerande fängelser i Syrien för att de ska komma hit och bo på ”hotell”? Det kommer bara att sluta med att vi ska försörja idioterna till döddagar. Ingen kommer att vilja ta emot dem och snart går de lösa på våra gator och begår fler grova våldsbrott.

Regeringen Löfven mördade fem personer på Drottninggatan genom att missköta vad det ankom på regeringen att sköta. Och förmodligen mördar regeringen snart fler med hjälp av slöddret som drar omkring på våra gator utan kontroll. Det må vara att någon annan utför den konkreta handlingen, men det är regeringens vårdslöshet som resulterar i morden, våldtäkterna, rånen och pyromandåden.

Falun måndagen den 23 december 2019
Mikael Styrman

Inga kommentarer: