onsdag 4 december 2019

Statens CentralByrå (SCB) presenterade socialdemokratins syn på opinionen



"Statens Centralbyrå" (SCB) presenterade igår den nationalsocialdemokratiska maktelitens syn på opinionsläget.

De pro-socialdemokratiska stödpartierna Liberalerna, Centern, Miljöpartiet och Vänsterpartiet får lite av maktens gåvor, men inte så mycket att de blir kaxiga, bara så att de håller sig kvar i Riksdagen och håller sig på mattan.

KD halveras, som ett sätt att försöka undergräva Ebba Bush Thors ställning, enligt devisen ”söndra och härska” Halveringen motiveras nödtorftigt med att den beror på propagandaorganens fokus på abortfrågan för länge sedan. Men det är klart att det är ett straff för att KD bröt den nationalsocialdemokratiska mobbningen av SD.

M går ganska opåverkade förbi. Till namnet ett oppositionsparti, om än tandlöst, men bakom kulisserna socialdemokratiska småpåvars vapendragare i snart sagt varenda korruptionsskandal - som aldrig resulterar i några efterräkningar.

SD får behålla ungefär samma opinionsstöd som man fick i valet - efter att nationalsocialdemokratins rösträkningsfuskare hade slagit på Valmyndighetens dator igen.

Slutligen flödar det ur ymnighetshornet över Socialdemokraterna. Deras väljare har inget märkt av att sosseriets politik resulterat i att det skjuts, sprängs, mördas och våldtas i princip varje dag numera. De har inte heller märkt hur vi alla devalveras fattiga varje år, hur vården faller samman, akutmottagningarna ockuperas och svenskarna dör i de allt längre vårdköerna. 

Känns det trovärdigt tycker Du?

Varför gör man så här då?

Paniken är tät. Makten håller på att glida banditerna ur händerna. Med förlorad makt följer förlorad kontroll. Förlorad kontroll leder till sinande banditkassor och risk för okontrollerad och oönskad utredning av ligans grova brottslighet, åtföljd av domar, välförtjänt fängelse och skyldighet att utge skadestånd.

Banditerna ser en hotande framtid närma sig och bäddar för nytt rösträkningsfusk i det extraval som man i panik förbereder för att hålla sig kvar vid köttgrytorna.

Ska det fuskas vid rösträkningen ökar det sannolikheten för att lyckas lura folket om Statens Centralbyrå bäddat för röstningsfusket. SCB:s trovärdighet urholkas förstås - men det är små smällar man får ta om man kämpar för att behålla makten i maffians grepp.

Falun onsdagen den 4 december 2019
Mikael Styrman

1 kommentar:

Unknown sa...

Tyvärr har du nog rätt i din analys av korruptionen i absurdistan. Mvh/Jonas.