tisdag 24 mars 2020

Är detta framtiden?

.

Det var mycket olyckligt att den senaste influensan startade i Kina under så uppmärksammade former. Det satte griller i huvudet på västerländska politiker och media. Inte nyttigt för sådana människor med totalitära tendenser att se så olämpliga exempel. Inte heller konstigt att de skulle följa i Kinas fotspår efter bästa förmåga.

Spetälske-Expressen på väg från Mälarsjukhuset i Eskilstuna
till "spetälske-kolonin" i Nyköping.
Numera är det så många länders ledare som gått i samma fälla, att det krävs mycket av andra länders politiker för att inte ”Följa John”. Till och med Indiens politiker vill vara med och leka ”Kina” med sina 1,5 miljarder medborgare.

Ska det bli så här nu och i framtiden? Ska varje ny influensa föregås av att regeringen efter råd från Folkhälsomyndighetens överstepräster bommar igen landet, driver tiotusentals småföretag i konkurs, skapar depression och massarbetslöshet, vräker hundratals miljarder över våra banksters utan motprestation osv? Ska smittokontrollfascisterna bestämma om vi får gå ut, kan gå till gymmet, gå på bio, gå på krogen, flyga eller åka skidor? Ska politruker från kommuner och länsstyrelser springa runt på restauranger och mäta med petimeterstock så att inte borden står för nära varandra? Ska viktigpettrar förtjusta över sin nyfunna makt bestämma om vi får sitta eller stå eller om vi får ta en öl på krogen? Ska politikernas ryggradslöshet och oförmåga att stå upp för att de inte vill upprepa sitt katastrofala migrationsfiasko från 2015 verkligen behöva resultera i att gränserna måste stängas för alla, kamouflerat till influensabekämpning? Har EU blivit Sovjetunionens efterträdare?

Folkhälsokommandots ordningsstyrka bestående av Arbetare- 
kommunens ordförande, Länsstyrelsens Petimeterinspektör 
och Folkhälsomyndighetens rådgivare demonstrerar 
myndigheternas goda samarbete inför beundrande medborgare, 
när de kontrollerar att inte midsommarfirande 
ungdomar sitter för nära varandra i öltälten.
Eftersom vi är i Sverige har vi väl snart årliga Folkhälsogalor? Där kan den som kommit på fyndigaste och mest nydanande sättet att toppstyra allmänheten hyllas och utses till ”Årets Herr Petimeter”.

Hur kunde influensorna klara sig själva förr, utan den nödvändiga hjälpen från den svenska byråkratin och den socialdemokratiska maktapparaten?

Hur kunde vi vanliga dödliga vara så enfaldiga att vi trodde att man kunde skydda de äldre mot influensa utan att störta världen in i en depression?

Hemtjänstens Eutanasipatrullers nya logo
Falun tisdag 24 mars 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: