onsdag 11 mars 2020

Det bidde en fingertutt…

.
…när de S-märkta gangsterskräddarna på Swedbank hade måttat färdigt. Då blev det bara 47,5 miljoner kronor i skumma pengar kvar för Swedbank att ståta med, har Vd Jens Henriksson gått ut med idag. Lika betydelsefullt som en piss i Mississippi.

Det finns två möjliga förklaringar till att Swedbank offentliggör en sådan löjlig summa, som vem som helst kan räkna ut att inte har något med verkligheten att göra.

Den ena är att man på Swedbank inte kan skilja på miljoner och miljarder, dessutom kanske det ska vara dollar. För många nollor, ni vet…

Inte så troligt? Jag vet. Det är mer troligt att de har fått amerikansk välsignelse att lägga fram en sådan löjlig summa. Det innebär att man vet att den kommer att godtas, trots att alla vet att den är fel.

Jens Henriksson och den övriga Swedbank-ledningen
Återstår då frågan om vad vi andra måste betala för att Swedbanks gangsters ska komma undan med sitt stöldgods och sosseelitens skjorta ska fortsätta skina lika vit och fin som nyinstallerade journalisttänder? Vi som inte har tjänat svarta pengar på att tvätta stöldgods åt den ryska maffian.
Eftersom motparten är USA ligger det nära till hands att tro att priset vi tvingas betala för att skurkarna i Swedbank ska komma undan är installation av amerikanska kärnvapen på svensk mark.

Falun onsdag 11 mars 2020
Mikael Styrman

1 kommentar:

Anonym sa...

https://youtu.be/ETIm1EWf5-Q