fredag 13 mars 2020

Ylva Johansson startar Paradisresor u.p.a

.

I skuggan av Corona-krisen håller EU:s migrationskommissionär Ulva Johansson på att starta något som kan betecknas som Paradisresor u.p.a.

De migranter i Grekland som återvänder till sina hemländer frivilligt ska få 2.000 Euro eller ungefär 22.000 SEK.

Som en jämförelse motsvarar det mer än tre årslöner för en afghan.

Man får förmoda att det är framgångarna från ödeläggandet av Sverige genom obegränsad och vettlös invandring som ännu berusar Ylva Johansson. Och nu ska hon gör om tricket i större skala. Nu ska hela EU:s skattebetalare få lätta på pungen. Så kommer det nämligen att bli.

Det hjälper inte att säga att det är ett engångserbjudande. Den som en gång har löst sina problem så kan förväntas göra det igen. Betalar man tre årslöner eller mer till människor från Afghanistan, Eritrea och Somalia, bara för att ta några exempel, kommer man att få många besökare redan i den nära framtiden. Det finns mycket få saker människor i dessa och jämförbara länder kan företa sig som är lika lukrativa. Människosmugglarna gnider sina händer.

Man skulle nästa kunna tro att Ylva Johansson får provision eller mutor från människosmugglarna. Det är nästan smakligare att tänka sig än att hon är så hopplöst korkad och vårdslös att hon driver en sådan fråga av ren dumhet.

Vad gäller Grekland, Italien och Spanien kommer Ylvas lösning utan tvekan att resultera i att de hamnar ur askan i elden.

Falun fredag 13 mars 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: