onsdag 20 februari 2019

Amerikanerna kan ta IS-terroristerna själva


.
USA’s president Donald Trump vill att Europeiska och andra länder ska ta emot IS-terrorister som kommit från dessa länder.

Varför det?

Det är väl mer rätt att USA tar dem? De har ju trots allt deltagit i en terrororganisation som tjänat det amerikanska militärindustriella komplexet, som startats och som finansierats av dem. Ta ansvar för Er egen baby, jänkare.

De passar illa in i europeiska länder men de är ju inte tokigare än många i USA’s egen krigsmakt och deras hemliga terrororganisationer.

Om inte annat kan de ju få plats i Guantanamo - på endera sidan gallret. Det har ju dugit till att långtidsförvara många oskyldiga så varför inte även IS-terrorister?

Många av dem kan ju hjälpa till. De är säkert känslokalla och har erfarenheter av exempelvis tortyr, halshuggning och waterboarding. Om inte annat så kan de ju flyga runt varandra mellan olika hemliga tortyrläger i världen med små bizjetar, med orangefärgade overaller, stolpiller i ändan, huva över huvudet och upphängda i taket.

Så där har ju USA tagit till vara kompetens förr. På snarlikt sätt gjorde man ju exempelvis efter Andra Världskriget när man övertog nazistisk expertis.

Falun onsdagen den 20 februari 2019
Mikael Styrman
.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jo europa skulle behöva flera som Trump om det ska bli nån ordning.

Anonym sa...

Jag tror ärligt talat inte det skulle göra det amerikanska samhället sämre om samtliga
överlevande pedofildyrkande krigsförbrytare från islamska statens kalifat beviljades politisk asyl i USA. Amerikaner mördar varandra i tiotusental varje år, så några tusen ytterligare mördare och pedofiler gör varken till eller från kanske? Mördare går det som sagt 13 på ett dussin i "the land of the brave" och vill man se hur en pedofil ser ut besöker man lämpligen en katolsk präst i valfri amerikansk storstad.
Islamska statens krigsförbrytare är således bara en hybrid av vad som redan är accepterad amerikansk livsstil, och om de kan tänka sig konvertera till katolicismen och ge fan i mordandet har de säkert goda möjligheter att få utlopp för sina pedofila böjelser som kompensation!

/ fänrik Stål

Mikael Styrman sa...

:-)