måndag 18 februari 2019

IS-Krigare - Välkomna!


.
Nu vill Donald Trump skicka hit IS-Krigarna, nu när de inte längre behövs i den amerikanska krigsindustrins tjänst. Så han har meddelat att han lägger ned. Vi får ta hand om dem och döma dem - annars släpper han lös dem.

Ett svårt dilemma för Sverige. Vi har inte haft någon lagstiftning som gör deltagande i IS olaglig, påstås det. Den svenska ”värdegrunden” tillåter inte heller att vi kastar ut våldtäktsmän, religiösa fanatiker, grova våldsverkare och massmördare av utländsk härkomst. Vårt rättsväsende kan ju inte hantera grova brottslingar. Det är inte deras grej. De är mer inne på att trakassera småföretagare och hjälpa politiska brottslingar att plundra dem. Dessutom är ju vår riksdag till stor del bemannad av stollar som tycker att vi kan vara 40 miljoner i landet. Dvs 8 miljoner svenskar och 32 miljoner nysvenskar av vilka en försvarlig del är skjutkåta galningar och nästan alla förväntar sig att bli försörjda, samtidigt som snart inget fungerar i landet.

Jaha, då återstår väl bara att ta hit dem och sätta dem i ungdomsvårdsskola någon månad och låta socialen prata med dem ett par gånger om hur fel det är att mörda andra för att sedan ordna bostäder och försörjning åt dem. Och sedan släpper man lös dem att skjuta, mörda, våldta och kasta bomber på våra gator. Det blir ju inget nytt. Det blir ju bara mer av samma som vi redan har. Vägen till ett nytt Libanon, Irak eller Syrien i Sverige snabbas upp lite.

Var är Carola och de andra godhetsapostlarna? Ska de stå på stranden den här gången också och ta emot? Förslagsvis med IS-flaggor där det står:

Welcome murderers and rapists!

Falun måndagen den 18 februari 2019
Mikael Styrman
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill hävda att verkligheten rent av överträffar herr Styrmans aningen kreativa lägesanalys, eftersom svenska myndigheter enligt inrikesmistern inte anser att terrorister och krigsförbrytare med svenskt medborgarskap är Sveriges ansvar att hantera om förbrytelserna skett i ett geografiskt område ingen stat/nation har kontroll över. Med samma logik är internationellt vatten då likakeledes laglöst land med straffrihet för allt som normalt är exempelvis våldsbrott. Så även då internationellt luftrum, fritt att spränga ett passagerarplan bara det inte sker inom
en erkänd nations luftrum?
Ja ni hör hur det låter! Men just så resonerar alltså den svenska regimen kring att kan ingen annan ställa detta anhang av pedofildyrkare inför rätta, tänker inte Sverige som är deras hemland i fråga om medborgarskap göra det heller.
Det blev måhända inget Kalifat i Irak och Syrien, men ett litet ett kring Malmö
ska nog vara möjligt insh Allah!

/ fänrik Stål

Mikael Styrman sa...

Till Fänrik Stål

Se en kommentar i nytt inlägg ”Hanteringen av återvändande IS-Krigare".