lördag 16 februari 2019

Ett fräckt och skamlöst hån…


.
…mot skattebetalarna och Telias aktieägare.

Så kom resultatet då, av åklagarmyndighetens läggmatch och vår korrupta domarkårs apspel i ”mutaffärerna” kring Telia.

Tre miljarder eller tretusen miljoner kronor har stulits från Telias aktieägare, indirekt skattebetalarna av Telias höjdare och deras kumpaner.

Åtalet underkänns av tingsrättsattrappen med den löjliga motiveringen att Gulnara Karimova ”inte tillhör den mutbara kretsen”. Det är således fritt fram för den finsk-svenska maffian att tillsammans med andra internationella gangsters stjäla och dela på hur mycket stöldgods som helst, bara man kallar stöldgodset mutor och skickar pengarna via en ”icke mutbar” målvakt.

Där gick nog det sista strået av förtroende för vårt rättsväsende. Vi har uppenbarligen bara gangsters  - inte bara i lagstiftarkåren utan även i domar- och åklagarkårerna.

Det är knäpptyst från alla politiska läger. Precis som när Vattenfall plundrades på hundratals miljarder. Förmodligen säger det oss en hel del om vilka koryféer som välsignar tjuverierna och är med och delar på bytet.

Situationen i Sverige är nu väldigt lik den i Sovjetunionen när nationen kollapsade. Nomenklaturan, som hade klantat till alltihop, gav själva upp hoppet och plundrade nationen. Vi går emot mycket, mycket tråkiga tider i Sverige.

Falun lördagen den 16 februari 2019
Mikael Styrman
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här har du en annan av dina favoritpolitiker.
Om jag inte misstar mig så har du erfarenheter av henne från tornedalen...

https://samnytt.se/eu-parlamentarikern-cecilia-wikstrom-l-dubblar-sin-lon-med-tvivelaktigt-upplagg/

Mikael Styrman sa...

Jag har nog inte råkat ut för henne där.
Men jag ser att det går bra för henne - mycket bättre än för de godhjärtade och lättlurade, som kommer at få plocka upp notan för hennes gränslösa hyckleri.