söndag 17 februari 2019

Mytomanen Margot Wallström går på i ullstrumporna


.
I andra länder tvingas ministrar avgå när de ertappas med att ha gjort saker som är moraliskt oacceptabla, som nu till exempel när Margot Wallström spelar under täcket med den kinesiska diktaturen i fallet Gui Minhai. Så inte i det maffiakontrollerade Sverige.

Här går istället den minister som inte kan skilja på rätt och fel, inte heller lögn och sanning, på i ullstrumporna. För att avleda uppmärksamheten från det skändligen avslöjade moraliska sammanbrottet i fallet Gui Minhai kallar istället UD (Wallström) hem ambassadören Anders Kompass från Guatemala. Plötsligt, när Wallström avslöjas med sina lögner, blir korruption och mänskliga rättigheter i Guatemala en viktigt svensk angelägenhet. Hur många svenskar har ens hört talas om Guatemala?

Att det blir just Anders Kompass som kallas hem är naturligtvis ingen slump. Anders Kompass har en hederlig människas renommé och stark lyskraft efter att han stod på sig när skurkarna i FN inte gjorde något åt att beväpnade FN-banditer i uniform våldtog och utnyttjade hjälplösa människor vilka de var skickade att försvara. Anders Kompass förföljdes i skurkorganisationen FN när han stod på sig.

Margot Wallström gör ont värre när hon nu snyltar på Anders Kompass renommé.

Metoden som sådan är en svensk variant av USA:s invasioner av Grenada och Somalia.
- Bara media-trams!

Nu kan vi förstås förvänta oss att den korrumperade svenska pressen, i vanlig ordning, med DN och strunten Wolodarski i spetsen, följer upp med fördjupande artiklar om förhållandena i Guatemala, istället för att granska rötan inom den svenska regeringen och UD.

Det är mycket tråkigt att vi har ett system som innebär att skurkar och mytomaner på ministerposter inte vare sig behöver avgå eller ställas inför rätta. I fallet Margot Wallström och Gui Minhai resulterar det i att hela UD förvandlas till ett koppel banditer och mytomaner som ljuger på kommando.

Falun söndagen den 17 februari 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: