tisdag 26 februari 2019

Tre uzbekiska kvinnor och en massa idioter


.
Enligt Ekots rapportering tidigare idag ska Sverige utvisa tre uzbekiska kvinnor som varit 15 år i Sverige och som arbetat och betalat skatt i 10 år, bland annat åt Kriminalvården, trots att de saknar arbetstillstånd. I, som det får förstås, 15 år har den meningslösa byråkratin i Migrationsverket och Migrationsdomstolarna snurrat många varv, som brukligt är i Sverige, och sugit pengar ur våra fattigpensionärer till absolut ingen nytta.

Se bifogat klipp och lyssna gärna.

Det finns säkert hundratusentals människor som inte arbetar, aldrig har arbetat och aldrig kommer att arbeta i landet. Men de här som levt 15 år i landet och arbetar ska idiotins apostlar utvisa.

Det här är ju så grovt så det går inte att toppa. Det går inte ens att göra satir av. Inte ens Monty Phyton, när de var i sin krafts dagar, hade kunnat göra satir av det här. I alla fall inte bättre än den svenska verkligheten med dess krutuppfinnare och inbillade humanister på alla nivåer, som alla förhoppningsvis hela tiden gör sitt bästa. Och då blir det så här…


Falun tisdagen den 26 februari 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: