måndag 7 februari 2022

Expressen driver maffiakampanjer

 .

Expressen verkar driva kampanj för att svensktalande ska skicka sina barn till dysfunktionella skolor i utanförskapsområden.


Boten mot de undermåliga skolresultaten i utanförskapsområdena är inte att även dra ned resultaten i övriga områden.


Lösningen är istället att dra upp resultaten i utanförskapsområdena. Det blir inte löst av att man smetar ut dåliga resultat även på andra. Problemet blir bara dolt.


Det kräver resurser och kommer att kosta stora pengar att lösa problemet och det vill inte de politiker som skapat eländet att ska synas.


Politikerpsykopaterna som skapat eländet skroderar hellre om hur lönsamt det ska bli för Sverige att ta emot analfabeter från hela världen.


Det är lätt att driva kampanj för att andra ska förstöra sina barns framtid. Det kanske till och med ger någon sorts tillfredsställelse? Ett ofog maskerat av ädla motiv - som det ofta är i Sverige.


En annan kampanj som Expressen driver är den att problemet med importerade brottslingar som bryter sig in hos folk och stjäl deras bilar ska lösas genom att det görs hemligt vem som äger en viss bil. 


Det är ju ganska befängt att tro att det skulle lösa problemet. Det kan - möjligen - förändra det sätt brottslingarna hittar vad de vill stjäla eller påverka platsen och tillvägagångssättet för stölden. Däremot skulle det göra det lättare för den grova kriminaliteten att agera anonymt och göra det svårare för allmänheten att i förväg identifiera en stöld under planering.


Så frågan är: Varför driver Expressen dessa kampanjer? Är det den aningslösa och erfarenhetsbefriade dumheten som fått för fria tyglar på Expressen eller finns det suspekta avsikter bakom?


Falun måndagen den 7 februari 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: