lördag 19 februari 2022

Jänkarna utkonkurrerade på Arlanda

 .



Amerikas Förenta Nyheter på svenska - denna gång framfört av TV4:s Nyheter - klagar över att ett kinesiskt företag som är svartlistat i USA får leverera säkerhetsutrustning till Arlanda flygplats.


Ständigt denna manipulativa pro-amerikanska rappakalja i våra media. Nu handlar det om säkerhetsutrustning på Arlanda. Jänkare (som det får förstås) varnar för att kineserna kan fjärrstyra utrustningen. Hur vet dom det? Naturligtvis för att de gör så själva - hela tiden. 


Vi matas hela dagarna med amerikanska manipulationer. Men hur stort är problemet om kineserna i likhet med amerikanerna kan styra en utrustning på Arlanda? Menar man att en kinesisk invasion av Sverige är nära förestående?


Vi borde kasta ut de amerikaner ur landet som inte är kapabla att konkurrera på seriösa och lika villkor. Om vi alltid måste ta hänsyn till att någon annan än USA kan fjärrstyra en utrustning kan vi ju inte köpa någon elektronik alls. Framför allt ingen amerikansk.


Denna nyhet är förenad med åtminstone fyra problem.


1.

Sverige är ingen amerikansk delstat - åtminstone inte officiellt.


2.

Det finns inga belägg för att Kina är på väg att anfalla Sverige någon gång snart. Inte heller finns det något som talar för att Sverige är av något som helst strategiskt intresse - hur jobbigt det än kan vara att förlika sig med den tanken.


3.

USA svartlistar systematiskt alla konkurrenter som de har svårt att klara sig mot på kommersiella villkor.


4.

Frihandel är bra - om jänkarna vinner.


Falun lördagen den 19 februari 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: