lördag 5 februari 2022

Sverige bör anfalla Storbritannien

 


Britterna verkar vara fly förbannade på Boris Johnson & Co nu när Partygate avslöjats. Vanligt folk trakasserades av polisen i två år och hotades med böter så kostsamma att det för många skulle ta åratal att komma på fötter om de blev bötfällda. Och bötfälld kunde man bli av nästan absurda och helt godtyckliga anledningar.


Men makteliten kring Downing Street N:o 10 i London festade på som vanligt. Allt i ett land som redan år 1215 genom traktatet Magna Carta ”kastrerade” kungamakten. Undra på att politiker och höga tjänstemän som värnar om sin karriär nu försöker distansera sig från BoJo.


Boris Johnson som kämpar för sin politiska överlevnad drog iväg till Ukraina på jakt efter något att rikta folkets och medias uppmärksamhet mot. Det skulle kunna vara ett krig i Ukraina, eller lika gärna någon annanstans. Här öppnar sig för svensk del en möjlighet till en win-win-situation ifall vi griper tillfället i flykten. Men då får inte våra politiker springa i månader och fjanta hos talmannen.


Om vi snabbt förklarar krig mot Storbritannien och sedan genast kapitulerar kan vi göra alla nöjda. Boris Johnson och britterna får sitt krig att rikta sin uppmärksamhet mot. Även om vi snabbt kapitulerar ska vi inte göra det villkorslöst. Vi ska naturligtvis kräva att den brittiska ockupationsmakten in spe byter ut alla politiskt korrupta och/eller knarklangande svenska polischefer samt avskedar de politiska polis-torpederna som ibland hjälper våra politiker med deras festande. Scotland Yard får ta hand om de importerade knarklangande, mördande och våldtagande gangstrarna och brittiska domare, åklagare och advokater får ersätta våra korrupta motsvarigheter - åtminstone under den tid det tar att skilja gangstrarna från dem som bara är fega och eventuellt går att göra folk av. Och naturligtvis skulle många välkomna om våra korrupta propagandaorgan fick riktig konkurrens av brittiska tabloider som inte försörjs av maffians presstöd.


Jag är medveten om att det här är tuffa villkor för Storbritannien, men vi ska inte vika ned oss. Vi har en stark förhandlingsposition efter att den brittiska maktelitens arrogans har lurat dem att stöka till sin situation så totalt. Det är inte många som kan locka med ett krig som man vinner utan dödsoffer. Dessutom talar ju nästan alla svenskar redan engelska, så det blir ju kostnadseffektivt. Ja, med undantag då för den sista miljonen, som ju inte talar svenska heller, och varav de flesta inte heller kan läsa eller skriva, och inte heller kommer att lära sig det i den svenska skolan. Men blir vi britter så gör det ju ingenting. Där finns ju många enkla jobb som ska utföras som inte kräver att man kan varken läsa eller skriva.


Främsta trumfen är ju att om vi inte anfaller britterna orsakar ju kanske Boris Johnson krig i Ukraina, dvs krig med Ryssland, och då får ju alla britter som överlever börja lära sig ryska och det kyrilliska alfabetet. Det kan inte vara det enklaste för ett folk som i många sekler varit vana vid att klara sig på bara engelska vart än de kom i världen - utom möjligen till Frankrike. Så britterna har allt att vinna på att inte konstra när vi ger oss.


Falun lördagen den 5 februari 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: