fredag 11 februari 2022

Nästa parti att kramas ihjäl

 .

Det är en gammal sanning att psykopaterna i nationalsocialdemokratins ledning kan anta vilken åsikt som helst, som kan föra dem till, eller hålla dem kvar vid makten. Följaktligen kan man alltid förvänta sig att de kan gå ihop med det/de parti vars åsikter verkar ligga rätt i tiden. Sedan kan man man utan skamkänslor driva sin samarbetspartners politik, även om den går stick i stäv med vad man låtsats stå för gentemot sina väljare. Man skyller bara på samarbetspartnern, och fårskocken - eller rösträknarna - godtar det.


Det brukar sluta med att sosseriet kramar ihjäl sin sängkamrat. Så även den senaste gången, med Miljöpartiet. Men de har ju sig själva att skylla. I slutändan måste man stå för något, inte bara vara emot allt. Det är i alla fall ingen annan än sosseriet som har klarat att husera direkt motstående intressen i sitt parti över längre tid. Det låter sig nog bara förklaras av rösträknarnas hjälp.


Nu har ju sosseriet sänkt MP genom att låta dem driva sin politik ett tag, så att nästan alla är fly förbannade på dem. Nu gäller det att dölja galenskaperna som man gemensamt ställt till med. Ett exempel är slakten av de fungerande kärnkraftverken som tydligen kostat så mycket att inga propagandaorgan vågar ta i frågan. Ett annat exempel är tokerierna med vindkraft som man först tvingade på folk i landsbygden och sedan började prata om att förlägga till havs när folk blev allt för arga. Nu glider man i uppfattning. Havsbaserat blir nu ”kustnära”. Snart går de kustnära vindkraftverken över till att vara ”havsnära”. Det betyder att de 300 m höga monstren kommer att stå på land som ett spjälstaket, som gränspålar, mellan de kustnära villorna och sommarstugorna.


Anledningen är naturligtvis att det är vansinnigt dyrt att bygga havsbaserad vindkraft. Det blir inte billigare av alla subventioner som rinner rakt ned i fickorna på den grova internationella brottsligheten - med vissa mindre avdrag för kickbacks till politiska pampar och politruker. Att undantag görs och Svenska Kraftnät på politisk order bygger ställverk för mångmiljardbelopp gratis till maffians vindkraftparker gör inte saken bättre.


Allt det här vet naturligtvis Magdalena Andersson. Men hon svär sig fri och envisas med att ljuga befolkningen rätt upp i ansiktet och hävda att vindkraften är billig. Det är ju så horribelt att hälften vore nog för att kvala in som en grov lögn. Jag vägrar att tro att Magdalena Andersson är korkad. Om hon inte är korkad lämnar det inte så mycket annat tolkningsutrymme än att hon inte är hederlig. Framtiden kommer att visa vilket som gäller.


Nu ser sosseriet sig om efter någon som kan hålla dem kvar vid makten och som de kan krama ihjäl. Vad de har för åsikter spelar ingen roll. Det är hur stora de är som räknas. Moderaterna ligger nära till hands. Sosseriet styr ju i det närmaste moderaterna efter de många gemensamma skumraskaffärerna på olika politisk nivå. Till det kommer adoptionsskandalen som de kan tänkas släppa när som helst. 


Det tar nog inte så länge innan sosseriet följer det vanliga konceptet och bildar regering med de ”främlingsfientliga” SverigeDemokraterna, vässar deras politik och kramar ihjäl dem också. Jag skulle inte alls bli förvånad om det förhandlas för fullt mellan skål och vägg.


Falun fredagen den 11 februari 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: