lördag 12 februari 2022

Lite lustigt är det i alla fall

 .

I åratal har sosseriet varit generösa med skattemedel och organiserat muslimerna i Sverige med den uppenbara målsättningen att göra muslimerna till en underavdelning till nationalsozialdemokraterna. Muslimska förgrundsfigurer har smekts medhårs, deras ställning har stärkts och deras tillvaro har getts guldkant systematiskt.


Därför är det lite lustigt att sosseriet nu själva tycks ha råkat ut för sådant som de själva brukar utsätta andra för. I sossarnas dna finns att ta heder och ära av företagare som de avser plundra sedan deras förtalskampanj gjort sitt och avhumaniserat offret, så som nazisterna gjorde mot judarna. Vanligtvis ställer all media upp och driver drevet. Det leds alltid av de kriminella med vilka sosseriet har infiltrerat landets myndigheter. Svenska media vet mycket väl hur det förhåller sig, men alla tiger och apar med. De utsätter sig inte för några risker för något så futtigt som hederlighet eller moral.


Det blir intressant att följa vart det här tar vägen. Vem kopplar greppet om de svenska muslimerna? Blir det de välgödda femtekolonnarna med vilka sosseriet infiltrerat muslimerna eller blir det utmanarna?


Gränserna stod öppna. Alla fick komma, oavsett vandel, när sosseriet bytte ut stora delar av sin valmanskår. Skulle det nu bli så att det bildas ett nytt muslimskt parti i Sverige så har sosseriets taktik råkat ut för en ordentlig baktändning. Det kan innebära att sosseriet är borta från regeringsmakten. 


Hur gör då Syrianerna som är kristna? De som drivits så långt av muslimskt förtryck att de känt sig tvungna att lämna Mellanöstern är knappast intresserade av att dela parti med muslimerna? Tidigare smekte sosseriet dem, eller i alla fall deras ledare, men så började sosseriet importera muslimer och då svek de Syrianerna. Kanske blir det två nya invandrarpartier i Sverige vilka båda i första hand torde dränera sosseriet? 


Sosseriet, som kontrollerar hela den svenska mediala doa-doa-kören har naturligtvis helt andra möjligheter att komma ut med sin sida av saken än en vanlig företagare som sosseriet är i färd med att plundra. Men jag tror ändå att de kan hålla sig för skratt just nu. Sosseriet kämpar nu, med alla sina stödtrupper, för att tygla muslimerna och hålla ihop maktapparaten. Återstår att se om de vill låta sig tyglas på det sätt som svenskarna gjort.


Lite lustigt tycker jag att det är - det medges - och välförtjänt!


Falun lördagen den 12 februari 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: