måndag 21 februari 2022

Sopskallar och mutkolvar förvandlar Europa till en amerikansk soptipp

 .

Förklätt till humanitet förvandlar Europas - och Sveriges - parlamentariker Europa till en amerikansk soptipp.


Ingen verkar kritisera eller ens våga eller vilja kommentera det som pågår. Europeiska politiker låter med glatt humör sina länder delta i USA:s terror, mördande och ödeläggande i land efter land. Hycklarna kallar det kamp för frihet och demokrati. Miljoner - av dem som överlever - drivs på flykten under svåra umbäranden. 


Europa tar glatt på sig kostnaden för de amerikanska psykopaternas härjande. Men självklart ska USA ta på sig ansvaret för vad deras militärindustriella komplex ställer till med.


Varför gör våra parlamentariker så? Är de mentalt efterblivna sopskallar eller är de grova och förslagna kriminella?


Det faktum att de tar på oss alla dessa kostnader utan att med ett ord kritisera USA tyder väl mest på det senare?


Sedan låter de skattebetalarna stå för inköp av i stor utsträckning oduglig krigsmateriel från USA för ett obegripligt antal miljarder. För så måste det ju vara. Om inte utrustningen var oduglig skulle väl inte USA ha förvandlat Afghanistan till en begravningsplats för oduglig krigsmateriel? De hade ju inga fiender i Afghanistan, annat än barfotakrigare, eller, som någon sa åt mig: ”sega gubbar”. Ändå lyckades de förlora trots all väldens resurser. Med en sådan krigsmakt behöver inte Europa och USA några fiender.


Hur mycket mutor behöver USA betala till sopskallarna i Europaparlamentet för att få dem att inte säga ett ont ord om USA och för att låta USA förvandla Europa till USA:s krigsindustris soptipp?


USA blir allt rikare, Europa sjunker allt djupare ned i misär och allt fler miljoner människor mördas och förföljs av psykopaterna.



Måste det vara på det här sättet?


Falun måndagen den 21 februari 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: