måndag 14 februari 2022

Generalerna Patton, Patton och Patton

.

Har ni tänkt på hur de nyvaknade krigsretorikerna Peter Hultkvist och Ann Linde uttalar sig dagligen i media numera? Det är inte att ta miste på att de är på väg till Poltava. Om det inte hade varit för att det pågår en så allvarlig konflikt i bakgrunden skulle man kunna skratta gott åt att de båda låter som den fyrstjärnige ostyrige rysshatande generalen George S Patton. Just han som amerikanerna själva lät mörda efter Andra Världskriget, för att de inte kunde kontrollera honom och var rädda för att han skulle starta krig mot Sovjetunionen. Vi har begåvats med General Peter S Hultkvist-Patton och General Ann S Linde-Patton.

General George S Patton

Det är naturligtvis ingen slump att de låter just som Patton. De har ju nyligen varit till Washington och blivit uppläxade om vad de ska tycka. Bakgrunden är naturligtvis Anders Sundströms användande av Swedbank och Folksam för penningtvätt åt den ryska och svenska maffian - i USA. Det här har amerikanerna fått reda på och nu har de ett stadigt grepp om pungkulorna på den svenska nationalsozialdemokratin via Swedbank och de släpper inte greppet utan vidare. Det kan bli så kostsamt för sosseriets kärnväljare att om jänkarna gör allvar av sitt hot kan inte ens troende sossar längre blunda för verkligheten. Följden blir - om jänkarna inte kan blidkas - att sosseriet blir en före detta politisk kraft i Sverige, som aldrig kommer tillbaka till makten.

General Peter S Hultkvist-Patton inspekterar trupperna

Den naive frågar sig naturligtvis varför inte sosseriet bara slänger Anders Sundström till vargarna? Det är en bra fråga. Skulle inte amerikanerna nöja sig med att sosseriet skulle skylla på en avpolletterad före detta politiker med kleptomana drag, som just nu mest bygger flygplatser med skattebetalarnas pengar, vid slalombackar där det inte kommer att finnas någon snö? När de nu kan få en till bundsförvant som vill åka med till Poltava? Låter det troligt? Det är dessutom en riktigt tråkig sak till med det här. Det skulle nämligen kunna leda till att det blir ganska mycket vargmat. Sundström har ju hunnit leka jultomte åt sossegangsters med väljarnas och spararnas pengar långa tider. Han har ju därför hållhakar på ett betydande antal sossepampar. Förmodligen så pass många att läckande av de uppgifterna skulle leda till samma resultat för partiet och maffian som en amerikansk slakt av Swedbank skulle resultera i. Det finns ju heller inga garantier för att Sundström också tycker att det är en lysande idé att kasta just honom till vargarna. Dessutom kan ju ingen veta säkert vad han hittar på att berätta om man slänger honom till vargarna. Han kanske berättar vem som sköt Palme - och på vems uppdrag? 

General Ann S Linde-Patton inspekterar sig själv

Nej - att slänga Sundström till vargarna - ehuru välförtjänt - är inget för sossepamparna. Bäst att öva krigsretoriken och göra sitt bästa. Om vi nu ska delta i ännu ett amerikanskt fiasko-krig och det ska dö en massa unga svenskar så måste retoriken vässas och våra fria granskande media trimmas, så att alla svenskar förstår varför det är precis det här vi längtar efter och som kommer att göra oss lyckliga.


Inte så konstigt kanske att det bara slogs på lilla trumman om det där Washington-besöket…


- Heja General Peter S Hultkvist-Patton och General Ann S Linde-Patton! Nu kör vi så det ryker!


Falun måndagen den 14 februari 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: