fredag 8 september 2023

150.000 kr i låtsasvite för att tvätta riksgangsterns heder efter mordet på Mats Löfving

 .

Arbetsmiljöverket ryter nu till på ett sätt som får Gangster-Sverige att darra - eller?


Verket utfärdar ett vite på 150.000 kr mot polisen vilket utfaller om polisen inte orerar lite vackert om hur man i fortsättningen ska bete sig när man ska mörda någon obekväm polischef. En som fortsätter att vara polis och inte förstår att korrumpera sig.


150.000 kr - det är uppskattningsvis en sjättedel av vad EN (1) sådan där piketbuss kostar, som polisen i helgen körde in ett tiotal i Rosengård och lät de arabiska knarklangarnas fotsoldater förstöra, när de - utan att polisen ingrep - hade ledsnat på att bränna upp alla privatbilar som fanns i närheten och istället gav sig på polisbilarna.


Satt i sitt sammanhang är 150.000 kr i det allmänna polisiära svarta hålet ungefär som att spotta en törstig kamel i halsen. Så man kan inte säga att det mordet kostade jättemycket.


Förr satte man skygglappar på rädda hästar, för att de inte skulle hamna i sken. Nu sätter man skygglapparna på politruker som man utser att leda Arbetsmiljöverkets låtsasverksamhet.


Det handlar ju bara om att hålla skenet uppe och skydda det korrupta systemet efter att de överbefordrade kriminella krutuppfinnarna har klantat till det.


Allting är ju ändå bara på låtsas. Pengarna - hur liten eller stor summan än är - snurrar ju ändå bara runt i ett slutet system. Det kostar ju egentligen ingen någonting. Kanske är vitets viktigaste funktion att några politruker på Arbetsmiljöverket får låtsas att de har gjort något. Den enes död den andres bröd...


Falun fredagen den 8 september 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: