onsdag 1 februari 2023

En uppgörelse i den undre världen

 .

Rättad kl 16:45.


Det var onekligen en uppmuntrande omväxling att på tisdagskvällen få se på nyheterna att Statsminister Ulf Kristersson hade bjudit in ALLA partiledare till sin information om säkerhetsläget. Det var statsmannamässigt.


Vi har i långa tider tvingats åse mobbarfasoner i politiken. Än ska den ena uteslutas och än den andra, från samtal med övriga. Från socialdemokratiskt håll har metoden varit regel snarare än undantag. Folkparti- och Centerledare har också uppvisat en böjelse för sådana metoder.


Forfarande på tisdagskvällen sitter mobbarfasonerna kvar i Magdalena Andersson, när hon intervjuas i SVT(?). Tråkigt att se, men samtidigt bra att hon är sig själv och inte försöker göra sig till.


Hon var sur och vresig när hon intervjuades av media. Ganska lätt att förstå. Sosseriet har de senaste åren spelat bort nästan hälften av sina väljare. De har i hög grad bytt ut sina väljare mot grova brottslingar från tredje världen, vilka måste mutas med skattebetalarnas pengar för att deras följare i sin tur ska rösta på sosseriet. Dessutom skjuter och spränger en del av dem snart sagt överallt i vårt samhälle. Avkastningen från narkotikahandeln lockar således inte bara etablerade pampar utan även nysvenskar. 


Den okontrollerade invandringen - i kombination med den absurda och verklighetsfrämmande kriminalpolitiken - har resulterat i att invandrade 13-14-åringar nu görs till mördare och terrorister. Det vill säga, när de någon gång undantagsvis åker fast, och ännu mer sällan blir dömda, och då åker de in på två-tre år innan de kan komma ut och mörda igen. Om de inte bara ledsnar och drar iväg tidigare. Inget verkar hindrar det! Men Magdalena Andersson ser ingen brist hos sig själv eller det gäng hon leder. Allt är Sverige-Demokraternas fel.


Tisdagkvällens säkerhetsmöte är en ganska direkt följd av att Magdalena och hennes trogna mutade vänsterpartisten Kakabave för att kunna behålla makten. Som vi alla har kunnat se sket den taktiken sig. Med tanke på hur Erdogan reagerat, och hur nysvenskarna agerar i Sverige, kanske man kan säga att taktiken exploderade i ansiktet på henne och hennes följare.


Dessutom verkar sosseriets okontrollerade import av människor från tredje världen urarta till en klassisk fullskalig uppgörelse i den undre världen. Importerade nya grupper utmanar den gamla maffian och tycks vara i färd med att ta över partiet och alla dess tillgångar. Det ska bli intressant att se hur det här gangsterkriget påverkar Sveriges Domstolar. Kanske går de från att nästan aldrig leverera fällande domar och nästan alltid leverera påföljder som sviker befolkningen efter grova våldsbrott, till att alltid komma fram till fällande domar? I politiskt styrda mål har de ju alltid kunnat leverera fällande domar även om den åtalade är oskyldig. Det har jag rika egna erfarenheter av.


Det går, mot bakgrund av vad som utspelar sig, att förstå, att Magdalena Andersson inte är på världens bästa humör. Men hon och det övriga sosseriet får trösta sig med, att det som nu serveras dem, bara är deras egen draksådd.


- Bara att hacka i sig - Väl bekomme!


Falun onsdagen den 1 februari 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: