måndag 6 februari 2023

Hur trovärdigt är det?

 .

Dagens socialdemokrati är, med sin inblandning i den grova organiserade brottsligheten, på väg att sätta en kula i pannan på det samhällsbygge som generationer av socialdemokrater varit så stolta över.


Med socialdemokratin är det som med andra trappor. De måste städas uppifrån. Det går inte att ha kriminellt slödder i eller nära toppen, som Anders Sundström och Sven-Erik Bucht, och samtidigt tro att förfallet inte kommer att fortplanta sig nedåt i organisationen.


Föga förvånande ägnar de sig nu åt att plundra Ingvar Kamprads kvarlåtenskap.


Självklart tar de kriminella över socialdemokratins lokala organisationer med de exempel som brottslingarna i toppen av pyramiden visar upp - utan att bli straffade.


Samtidigt som Sverige börjat trasas sönder av grov kriminalitet, hade vi fram till senaste valet en statsminister i det skattedrivande partiet framför andra, som använde sig av svart illegal städerska, som genast kastades ut av polisen när det avslöjades. Hundratusen illegala invandrare befinner sig i landet, till synes immuna mot åtgärder från myndigheterna, men statsministerns svartstäderska kastades ut innan bläcket hunnit torka på beslutet, samtidigt som den maffiatrogna pressen lade sig som flickorna i Paris, istället för att sköta sitt arbete och granska rättsrötan.


Pressens bidrag till samhällsdebatten blir istället för granskning torgförande av det påstådda resultat av nästan dagliga ”opinionsundersökningar” när det nyss har varit val, vilka  ”undersökningar” alla visar att gangsterledaren är populärare än någonsin. I en tid när folk riskerar att tvingas gå från gård och grund, efter förra regeringens vettlösa avstängning av flera kärnkraftverk, och snart vem som helst riskerar att bli skjuten på gatan eller sprängd i luften, påstår man att den för eländet mest ansvarige är populärare än någonsin.


Hur trovärdigt är det?


Falun måndagen den 6 februari 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: