söndag 12 februari 2023

Maffia-krati i Sosseriet

 .

Den som läser det här har säkert följt med vad drogbaronerna i det som förr var Socialdemokraterna har åstadkommit  i Botkyrka, i Stockholm län, i Sverige.


Säkert har många uppfattat att kommunalrådet Ebba Östlin (S) har bommat igen några ABF-anläggningar i Botkyrka, i början av 2022, om jag har förstått det rätt, vilka i hög grad rapporterades ha tagits över av gängkriminella. Som "belöning" till henne organiserade drogbaronerna i (S) ett föreningsmöte, värvade inför det ett antal missbrukare, gängkriminella eller eljest gentemot dem lyhörda personer och röstade igenom en misstroendeförklaring mot Ebba Östlin, med röstetalet 91 mot 88. Då var ett inte obetydligt antal deltagare för ändamålet nyrekryterade medlemmar i föreningen.


(S) vägrar lämna ut uppgifter om vilka som deltog på mötet och i omröstningen. Starkare än så är inte respekten för demokrati och insyn bland drogbaronerna i Sosseriet, från Magdalena Andersson, Tobias Baudin och nedåt.


Men det är inte några narkomaner eller någon pamprädd röstboskap som har valt Ebba Östlin. Det är folket som har valt henne i allmänna val. Demokrati kan härledas från grekiskans ”demos” (fria medborgare) och ”kratein” (styre). Ebba Östlin har valts av folket i demokratiska val så sent som hösten 2022, för bara några månader sedan. Hon fick överlägset mest personkryss i Botkyrka med 1.076 personkryss. Man kan nog se röstetalet som en förtroendeförklaring för henne.



En sådan person, med ett så starkt demokratiskt mandat, vill de här rättsligt och moraliskt fördunklade drogbaronerna i (S) avsätta på ett vanligt föreningsmöte med en ihopringd och för ändamålet rekryterad mobb på några tiotal personer.

Jag tycker att det är bra att de gör det, att de visar sitt rätta ansikte, hur lite de själva är värda, hur ovärdiga de är sitt förtroende.


Det är dock lite bekymmersamt att media verkar vilja glömma bort det här förhållandet. Onekligen ser det ut som om stora delar av media ännu går i drogbaronernas - i maffians - koppel.


Falun söndagen den 12 februari 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: