måndag 13 februari 2023

Inga betongstövlar för Ebba Östlin?

 .

Det socialdemokratiska kommunalrådet i Botkyrka lämnar kommunalrådsuppdraget påstås det i media. Det ligger väl i farans riktning att hon fått ett ”erbjudande som hon inte kan tacka nej till” ?


Näraliggande var kanske en ståplats i Nybroviken, iklädd betongstövlar, med dekaler på stövelskaften med budskapet ”Ökad jämlikhet” eller ”Alla ska med” eller något annat klatschigt som ”Alla ska ned” eller kanske bara ”Ebba ska ned” ? Kreativiteten är ibland hög i partiet.


Den sossebeskyddade droghandeln i Botkyrka, som aldrig har förekommit, kan nu återta förlorad mark.


Den av ledande S-märkta drogbaroner initierade och ledda utredningen har nu kommit fram till att ingen längre påstår att det förekommer droghandel i Botkyrka. De gängmedlemmar som tidigare uppträtt i sosseriets lokaler påstår sig numera vara föremål för ett missförstånd. De är numera hockeyspelare och har bytt ut de skottsäkra västarna mot hockeyskydd, kamouflerade till skottsäkra västar, för att bättre kunna smälta in i den lokala miljön. Partisekreteraren Tobias Baudin är glad för att alla missförstånd har kunnat klaras upp. Redan kontrakterade betongstövlar - som aldrig har beställts - kommer därför att avbokas.


Betongstövlar i folkhemsmodell
 

Falun måndagen den 13 januari 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: