tisdag 7 december 2021

Skamlösa trick runt Annika Strandhäll och Ida Karkkiainen

.

Idag drog regeringen på full gas i Covid-frågan. Varför? Ja, inte tycks det vara för att det har hänt något speciellt på smittoområdet. Tvärtom tycks regeringen med Magdalena Andersson ha dragit igång hela propaganda-apparaten för att upplysa oss om att något kanske kan hända och om något anmärkningsvärt händer kan man komma att vidta någon av alla de ”rekommendationer“ som vi alla redan är mycket väl bekanta med.


Nog är det något annat som har satt igång regeringen. Men vad?


I brist på bättre förklaring är jag benägen att tro att regeringen vill använda frågan till att flytta fokus från Annika Strandhälls fiffel och problematiska förhållande till sanningen.


Redan härom dagen gick regeringens spindoktorer ut i syfte att rikta bort fokus från Annika Strandhäll till något ofarligare. Redskapet fick bli en bild av den nyblivna ministern Ida Karkkiainen från Haparanda. På bilden är hon kanske 13 år och räcker upp armen. En Hitlerhälsning trummar den nazitrogna propagandaapparaten ut. Jaha, kanske det, eller kanske inte? Vad spelar det för roll? Ungen är kanske 13 år på bilden. Den unge som inte i något sammanhang har gjort en Hitlerhälsning har aldrig levat.


Vad har det att skaffa med hur hon fungerar som vuxen? Det är ju bara trams, dessutom är det ofarligt trams, vilket antagligen är orsaken till att det publiceras. Media genomskådar naturligtvis tricket, men spelar lydigt med - som vanligt.


Jag hörde att den gränslöse Sven-Erik Bucht hade varit framme för att ta åt sig en del av äran när nu Ida Karkkiainen utnämnts till minister. Det gjorde han genom att framhålla att han varit hennes mentor och rådgivit henne.


Nu ska inte det få sabla ned hennes anseende. Sven-Erik Bucht har säkert gett råd åt henne. Det gör han åt alla. De är ofta både av tveksam kvalitet och moraliskt tvivelaktiga. Det ska inte läggas henne till last att han gett råd åt henne. Om hon däremot följer hans råd kommer hon i en helt annan och tråkigare dager.


I sammanhanget kan man fråga sig hur den där bilden av en Ida Karkkiainen i nedre tonåren letade sig fram till offentligheten? Vem både visste om bilden och ville använda sig av den - skenbart i syfte att misskreditera henne? Troligen ingen? Det mest sannolika är nog att hon själv grävt fram den, just eftersom den är harmlös men kan användas för att rikta bort uppmärksamheten från Annika Strandhälls helt nyligen genomförda skurkande.


Om det är så har Ida Karkkiainen förmodligen både lyssnat på Sven-Eriks Buchts råd och blivit moraliskt fördärvad av dem. Så trist om han har förstört henne också.


Falun tisdagen den 7 december 2021

Mikael Styrman

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tja, skulle någon i fulmedia verkligen vilja sänka sossarna på riktigt så skulle man bara behöva upplysa dem om sossarnas stöd till regimen i Kiev som helt öppet låter Banderister och Pilkorsare, alltså ökända nazistgrupperingar" vandra omkring på Kievs gator och heila. Sverige skickar närmare en miljard skattekronor till regimen i Kiev förra året. Men var hitta en "journalist" på MSM-media som begår ett sådant "självmord" på "karriären" och det välbetalda smäckjobbet? Finns inte...

Benny

Anonym sa...

Designen på Yes diskmedelsflaskan som syns till vänster på bilden är väl från åren 2011 till 2016?

Mvh Nils