lördag 9 november 2019

Arabisk enklav i Stockholms södra länsdelar?


.
Håller Sverige på att i organiserad form bygga upp en arabisk enklav i Stockholms södra länsdelar?

Det finns tecken som tyder på det. Varför sker det och vilka svenska intressen ligger i så fall bakom?

Nyligen har SVT startat en lokal TV-kanal i Södertälje som redan har arabisk, men inte muslimsk majoritet. Utan en djupare avsikt ter sig åtgärden obegriplig, närmast löjlig. Södertälje, dess näringsliv, utbildningsväsende, kommunikationer och arbetsmarknad hänger intimt samman med Stockholm. 

Att sända en egen lokal TV över Södertälje skär bara bort och alienerar Södertälje från Stockholm. Innehållet har blivit som någon slags byanyheter i vilka man försöker göra araberna till någon sorts ”lightversion” av svenskar, med hjälp av fostrande inslag om att man inte svinar ned på återvinningsstationerna eller slänger fimpar på Storgatan.

Nu i dagarna har lokal-TV:n fått sällskap av en motsvarande lokal Sveriges Radio-kanal i Södertälje.

Ännu märks det inte, men den enda rimliga förklaringen som jag kan se, är att båda nyhetsorganen snart kommer att överge svenskan till förmån för arabiska och kanske tigrinska och somaliska.

Det kan vara ett tecken på att Sverige har gett upp hoppet om integrationen och offrar Södertälje, Salem och Botkyrka. Man räknar förmodligen med att förekomsten av TV och Radio på deras språk kommer att driva människor som inte integreras till södra delarna av Stockholms län. Det kommer i så fall att leda till ett fortsatt och påskyndat byte av befolkning i dessa delar. Snart kommet förmodligen Mellanösterns religions-, enklav- och klanstrider att ta plats i området.

De kristna syrianerna har tidigare flytt till Sverige för att undkomma muslimskt förtryck. Nu kommer muslimerna och IS-krigarna efter. Svensk migrationspolitik som de här ökända världsmästarna driver resulterar i att man koncentrerar syrianerna i Södertälje och muslimerna i Fittja, Norsborg och Hallunda. 

Ska man döma av vad de åstadkommit hittills har vi snart inbördeskrig i området med E4:an avstängd av barrikader, kontrollerade av kalasjnikovbeväpnade svartmuskiga män, med lite brinnande bilar runt omkring, som det brukar vara i Mellanöstern och Afrika. Det vill nog till att Stockholm ordnar sina banantransporter någon annan väg än längs E4:an, för de arabiska väpnade styrkorna i Sverige är redan betydligt större än svensk polis OCH militär tillsammans. De är bara inte riktigt organiserade - ännu.

Återstår då två frågor. Den ena är: Varför sker det här? Sker det i hemlighet och med beräkning, för att man har räknat ut att pajasarna som leder Sverige inte reder upp situationen? Eller sker det på grund av dumhet och inkompetens på höga poster, så som ofta är fallet i Sverige?

Den andra är om det är svenskarna i Stockholms centrum, inkl miljö-, vänster- och centerpartisterna, som tillsammans med villaägarna i norra Stockholm har förlorat tron på sitt eget system och därför försöker lämpa över problemet på oss som bor i södra länsdelen?

I så fall måste kanske vi som ska offras överväga att komplettera taxeringskalendern över centrala och norra Stockholm med gatu- och lägenhetsadresser samt uppgift om vilka bilar folk äger, för att sedan översätta alltihop till arabiska och somaliska och dela ut dem gratis? Svårigheten blir väl att få till en begriplig version på tigrinska och somaliska? Det måste kanske finnas med bilder av bilarna?

Falun lördagen den 9 november 2019
Mikael Styrman
.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Citat från tidningskommentar för ngt år sedan:
"Passerade gränsen till Finland vid Övertorneå, kontrollerades av 2 kvinnliga tullpoliser. Varifrån kommer du blev första frågan. Från Juoksengi blev svaret. Var ligger Juoksengi? Således folk fjärran från. Jag tackade de 2 kvinnorna och sa att de utförde ett mycket viktigt arbete. Gränskontroller borde ha införts även i Sverige för länge sedan! Under 2015 kom37000 unga män i vapenför ålder till Sverige! Gud bevare Konungen och Fäderneslandet"
Och ett annat citat:
Med Sveriges nuvarande försvarsberedskap räcker det med 15000-20000 beslutsamma jihadister att genomföra en statskupp och ta makten."

Mikael Styrman sa...

Tack för Din kommentar.

Dina källor är sanningen på spåren.

Men, det är förmodligen mycket värre än så.
Jag ska skriva om saken.

Mikael Styrman sa...

Nu har jag svarat i ett nytt inlägg.