torsdag 21 november 2019

När kommer valet?


.
Jag känner en stark lust att kommentera Stefan Löfvens avslöjande uttalanden i SVT:s Agenda i söndags. Men så gör tydligen nästan alla andra debattörer också, så det får nog anstå en tid.

Men i kölvattnet på vad som pågår i vårt samhälle måste man fråga sig: När blir det regeringskris? Det ter sig nämligen allt mer osannolikt att regeringen överlever fram till nästa ordinarie val.

För många är det en gåta att regeringen alls finns, att den existerar, mot bakgrund av allt nationalsocialdemokraterna gått med på för att få behålla regeringsmakten. Jag tror att många ärligt frågar sig varför?

Kanske är det så att man själv måste ha blivit utsatt för framträdande kriminella nationalsocialdemokraters härjande för att kunna förstå det?

Min uppfattning, efter ett liv som förföljd av nationalsocialdemokratiska brottslingar, med stöd av en korrupt statsapparat och ett dito rättsväsende, är att regeringsmakten är viktig för att kunna förhindra att några av våra politiskt kuvade åklagare och domare plötsligt bryter sina bojor och börjar åtala framträdande nationalsocialdemokratiska brottslingar för en del av deras grova brott.

Om inte nationalsocialdemokratin får Bucht med de många andra kriminella ligor som nu utmanar dem kommer det att bli väldigt jobbigt för många efter hand som valet närmar sig. Hur länge kommer till exempel Centern att belönas för sitt bidrag till det svenska moraset i form av exempelvis ”gymnasielagen” och allt vad den åstadkommit? Det är ett mycket möjligt, kanske även det troligaste scenariot, att Centern snart kommer att finna en orsak att bli arga på regeringen för att kunna distansera sig från den förda politiken och lagom inför valet uppträda som ett oppositionsparti. Om det är som många av våra framträdande politiker tycks mena - att folket inte har längre minne än en höna - så kan det lyckas. Men regeringskris blir det. Om regeringen faller eller inte är en annan fråga som i hög grad kommer att styras av opinionsundersökningar. Det inte lika troligt att de som har stökat till landet är så angelägna om att få till ett nyval. Få har bråttom till sin egen avrättning.

Falun torsdagen den 21 november 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: