söndag 3 november 2019

Leif Östling har gjort det igen


.
Leif Östling, en av våra främsta företagsledare, har gjort det igen. Han har retat gallfeber på den politiska nomenklaturan genom att uttala sig om den klantigt skötta invandringen som håller på att trasa sönder det svenska samhället. 

Det är väldigt jobbigt för verklighetsförnekarna i nomenklaturan när en erkänt dugande person som Leif Östling pekar på deras tillkortakommanden, vana som de är vid att ingen vågar säga hur det är och vid att bara nickedockor och rövslickare släpps fram i våra politiskt kontrollerade och korrupta media. Alla som pekar på det uppenbara, att de som som skjuter, spränger, langar knark, rånar, stjäl och våldtar till helt övervägande del är gangsters som det politiska slöddret släppt in i landet utan någon som helst kontroll är uppenbarligen tillåtet att förfölja.

Vad är det han har sagt den här gången då? Har han sagt något som är osant? Så som den politiska nomenklaturan och våra korrupta media brukar göra? Nej, och det skulle för övrigt knappast uppröra. Ljuger gör de ju själva hela tiden. Förskönande lögner är den svenska nomenklaturans etablerade sätt att via korrupta media umgås med folket. Nej, han har istället sagt något som är sant och klarsynt. Något som de flesta vet att är sant men drar sig för att uttala för att slippa bli förföljda av journalistslöddret. Det är det som gör dem så förbannade. Ingen ska ostraffat drista sig att kalla en spade för en spade i det sönderfallande Sverige.

Leif Östling lotsade Scania på ett förnämligt sätt i 20 år mellan av idioterna överallt utlagda blindskär. Det är lätt att förstå både hans frustration och att han, såvitt det går att förstå, är urless på att smeka idioterna som förstör vårt samhälle medhårs. Det är dessutom ett uttryck för att Leif Östling är en hederlig och rakryggad person som inte kan sitta tyst och se när idioter och skurkar förstör landet.

Det är en stor skam för Sverige att man förföljer och tar heder och ära av en person som Leif Östling som har uträttat stordåd i sin livsgärning och som borde hyllas och lyssnas på istället för att trakasseras av det odugliga slöddret som förstör landet.

Falun söndagen den 3 november 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: