onsdag 6 november 2019

Den långsamt kokta grodan och regeringens brottslighet


.
Nu går skam på torra land.

Det finns tydligen ingen gräns för sosseriets hyckleri. ”Vi är en rättsstat” säger Morgan Johansson, och försvarar regeringens stollerier om imamerna. Men svenskarna däremot, de kan man utsätta för vilka skurkaktigheter som helst utan att skämmas. Däremot inte islamistiska extremister och terroristrekryterare.

Regeringen kan kosta på sig att kalla oss rättsstat den här gången eftersom hela imam-grejen var något man själva drog igång för att skicka ut en bild av att man faktiskt gör något. Tyvärr är det så med den svenska rättssäkerheten att om det hade varit USA som hade dragit igång det här skulle imamerna snabbt som ögat fått åka runt i världen iklädda svart huva, orange overall med stolpiller i ändan, upphissade i taket i en privatjet, på väg till lämplig anstalt för som tillhandahåller ”waterboarding”. Det där klingar falskt Morgan Johansson - mycket falskt.

Jag har har levt i 30 år under gränslös och organiserad statlig terror, riktad mot mina företag, mig och min familj, bedriven med stöd av propagandaorganens kampanjer för att ta heder och ära av den som ska plundras av maffian. Jag har suttit två gånger i politiskt fängelse. Jag har gång på gång sett hur våra myndigheter, inklusive Skatteverket, Kronofogden, Statens olika energimyndigheter som byter namn varje gång de ertappas med att springa maffians ärenden, Åklagarmyndigheten och många av våra domare och domstolar ofta är höggradigt korrupta. Jag har av dessa ofta skurkar, illa kamouflerade till statstjänstemän och rättvisans tjänare, utsatts för det kanske största förmögenhetsbrottet i modern tid i Sverige och nu när det ska slutredovisas vilka av tjuvarna som stal våra pengar och våra företag ska banditerna sätta mig i personlig konkurs i sina politiska skendomstolar, utan att ens lämna ut handlingarna så att skatteprocessen kan hanteras. Allt för att nöjaktigt dölja den offentliga brottsligheten för den som väljer att låta sig bedras för att det är bekvämt så.

Morgan Johansson är ingen justitieminister, åtminstone inte annat än till namnet. Han är maffians man, placerad ganska högt upp av en maffia som under lång tid systematiskt har korrumperat landet och dess myndigheter. Det är på grund av dessa ofta socialdemokratiska skurkar som det skjuts och sprängs på våra gator. Förklaringen är den kokta grodans logik.

Svenskarna har successivt, likt en groda i vatten som långsamt värms upp, förlorat sin moraliska kompass och sin förmåga att skilja på rätt och fel. Men nysvenskarna som kommer utifrån, ofta från länder som kommit längre i korruptionens förfall, inser att den svenska staten och de socialdemokratiska politruker som förstör staten och landet, inte är något annat än en annan gangsterliga. Det är till stor del därför det skjuts och sprängs på gator och torg. Många av nysvenskarna skulle säkert ha trillat ned på den hederliga sidan om de istället sett ett Sverige som var ett hederligt land, med fungerande offentliga institutioner. Nysvenskarna genomskådar att staten kontrolleras av och leds av en konkurrerande liga, av kollegor helt enkelt. Det är en viktig orsak till våldsdåden.

Logiken är mycket enkel. Den som har en lång tradition och kontrollerar staten har ett betydande organisatoriskt övertag som inte de andra ligorna har. Därför är de nysvenska gangsterligorna hänvisade att använda sig av andra, mer handgripliga metoder. De kan inte förlita sig på korrupta myndigheter och dito rättsväsende för att plundra sina offer. De kan inte heller få hjälp av dem mot maffian. Återstår att ta saken i egna händer.

Vi har sett i många länder hur det slutar när staten blir korrupt. Det ordnade samhället förlorar medborgarnas lojalitet och går så småningom under i blod och tårar, ond och bråd död orsakad av grova våldsbrott.

Om vi ska få stopp för våldsbrotten måste vi först få stopp för sosseriets och deras underhuggares brottslighet i statens och andra offentliga institutioners namn. Då räcker det inte att med läpparnas bekännelse kalla sig rättsstat. Det måste städas - uppifrån - som man sopar en trappa. Man kan inte sanera korrupta institutioner nedifrån. Man måste tillsätta hederliga chefer och sedan stötta dem. Det duger inte att som nu bara utse människor som kan kontrolleras av det finmaskiga korrupta nätverkets många hållhakar som numera är den gängse befordringsgången i Sverige.

Morgan Johansson kan inte göra det eftersom han med rätta anses vara en gangster som inte respekterar rättsväsendet utan istället bara representerar en annan gangsterliga som kontrollerar staten och använder den i sin brottsliga verksamhet.

Exemplen kan göras hur många som helt. Men svenskarna har suttit i det varma vattnet så länge att de blivit mentalt omtöcknade och numera tror att när det stjäls miljoner och miljarder i snart sagt varenda upphandling så beror det på att man haft otur…
När det försvinner 200 miljarder i Vattenfall och tiotals miljarder i Nya Karolinska, eller när en person som Thomas Quick döms för sju mord utan tillstymmelse till bevis, till och med i några fall utan att någon dött, eller när bankerna tvättar pengar åt ryska maffian men trakasserar svenska småsparare, då beror det inte på att man haft otur. Det beror på att maffian använt sig av våra offentliga institutioner i sitt brottsliga värv.

För att kunna få stopp för den grova brottsligheten måste man börja med att få stopp på brottsligheten i våra offentliga organisationer, i stat, landsting och kommuner. Men jag är inte säker på att det går. Jag vet inte ens om det finns några exempel på att man någonsin lyckats vända ett sådant moraliskt förfall som det svenska. Jag tror att åtminstone den normala gången är att utvecklingen inte går att vända och att det ordnade samhället därför går under.

Falun onsdagen den 6 november 2019
Mikael Styrman
.

4 kommentarer:

Anonym sa...

https://youtu.be/SUxrSMFMems

Anonym sa...

Samhällsinformation...
https://www.youtube.com/watch?v=SUxrSMFMems

Anonym sa...

https://www.youtube.com/watch?v=jnA0U3CeVhE

Anonym sa...

https://www.youtube.com/watch?v=O2-Dta49r_o