tisdag 5 november 2019

Maffiaorganens förklaringsmodell spricker


.
I åratal har översittarna i den maffiatrogna pressen gett uttryck för sedvanlig grabbig 08-mentalitet, när man försökt stigmatisera SD-sympatisörer genom att återkommande för läsarna förklara att det bara är okunniga, långsamma, misslyckade människor i glesbygd som är mottagliga för SD:s idéer.

Jag har aldrig trott på det där och det har förundrat mig. Skulle det verkligen kunna vara så? Kan det vara möjligt att stadsbor inte kan tänka själva eller göra en egen analys? Men säkert har det fungerat på många, även om ingen står i kö för att kliva fram och erkänna det. Viljan att passa in är trots allt mycket stark.

Tiden kommer att visa vad som gäller har jag tänkt. Men i senaste valet blev det inte så eftersom sossemaffian i panik stängde valmyndighetens dator i några timmar strax efter att valvakan börjat. När datorn kom igång igen var SD:s stora framgång förbytt i något ytterst mediokert.

Efter valet har vanstyret fortsatt, sosseriets kräftgång likaså, precis som SD:s framgångar blir allt svårare att dölja.

Nästa val får man nog stänga valmyndighetens dator en vecka i förväg. Bäst att inte slå på den förrän minst två veckor efter valet. Senaste valet blev ju fusket så plågsamt uppenbart att den golgatavandringen vill nog inte ens sosseriet uppleva igen för att behålla makten.

Jag har nog framfört det förut, men kan göra det igen. Inom sossemaffian råder samma brist på moral som Josef Stalin uppvisade. Han är känd för att ha sagt, apropå val: Personer som röstar avgör inte ett val, personerna som räknar rösterna gör det.

Det är när de gamla korrupta rösträknarna förlorar förtroendet för partiet som partiet förlorar makten. Många av dem står med minst ena benet i graven, allt fler av de andra blir allt mer förbannade på vanstyret. Det gör det allt svårare att leverera trovärdiga valsegrar.

Falun tisdagen den 5 november 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: