tisdag 5 november 2019

Morgan Johansson och Mulla Krekar

.
Mulla Krekar

Morgan Johansson
Morgan Johansson försvarar regeringens katastof i Imam-ärendet: 

Norrmännen har försökt utvisa Mulla Krekar i tio år utan att lyckas, säger han i Aftonbladet.

Jaha, då kanske man kunde ha lärt sig något av norrmännen INNAN man låste in, utvisade och släppte lös imamerna. Och varför inte innan man släpade hit dem och började mata dem?

Dessutom är det väl inget bra försvar för regeringens klantigheter att norrmännen inte blivit av med Mulla Krekar. Man hade väl inte behövt släppa lös imamerna ändå? Såvida det inte är så att de är ofarliga och regeringen bara låtsas vara handlingskraftig genom att trakassera dem…

– Vi är inte ensamma om det här problemet. Vi vill inte att de ska vara kvar, men vi är också rättstater, vi kan inte bidra till att folk blir torterade, säger Morgan Johansson.

Naturligtvis - självfallet har rättsstater skyldighet att utplåna sig själv eller låta sina medborgare sprängas i luften för att skydda en som man anser farlig extremist…

Vilket stjärnskott han är, vår justitieminister! Undra på att det skjuts och sprängs överallt i landet. Börjar det inte vara dags att sparka det här stolpskottet nu? Vad ytterligare måste hända först?

Falun tisdagen den 5 november 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: