måndag 25 november 2019

Senaste nytt från Absurdistan


Media har den senaste tiden uppmärksammat att Iraks försvarsminister har svenskt medborgarskap under falsk identitet, beviljat på rekordkort tid, lyfter bidrag sedan länge trots att han inte bor i Sverige och har beviljats skadestånd efter en nedlagd rättsprocess mot honom. Dessutom är han misstänkt för folkrättsbrott. Inget tycks dämpa den kollapsande svenska gangsterstatens generositet mot honom.

I många år har vi hört talas om dem. Gamlingar som kajkas till Sverige för att få bidrag och pensioner mm. Sedan skjutsas de till sina hemländer igen. Men bidragen fortsätter att ticka in - runt om i världen, vare sig de lever eller är döda.

När saken någon gång uppmärksammas kommer en minister fram som gubben ur lådan och fördömer: Avskyvärt! Fuskarna ska klämmas åt! Som nu Ardalan Shekarabi. Men det är bara en läpparnas bekännelse. Ingenting görs åt saken.

Trots att det uppmärksammats i så många år tvivlar jag starkt på att Försäkringskassan ens har kollat upp gubbar och gummor av utländsk härkomst med över 100 års ålder. Finns de i Sverige? Lever de?

Det är klart att ett land med en nomenklatura och en byråkrati som handskas så vårdslöst med skattebetalarnas pengar måste basera sin verksamhet på att plundra sina medborgare. Åtminstone svenskarna. Det ligger i sakens natur. Annars kan det inte pågå.

Man kan undra hur många internationella gangsters och fascister vi föder - oss själva ovetande?

Om Adolf Hitler och Josef Goebbles hade levt idag skulle de förmodligen också haft både svenskt medborgarskap och svenskt försörjningsstöd, men sedan ha avflyttat till exempelvis Paraguay. Men vem vet - kanske betalar vi försörjningsstöd till Hitler och Goebbles också - än idag? Under annat namn? Det svenska systemet är så odugligt skött att ingen tycks veta eller bry sig. 

Herman Göring var konvalescent i Sverige på sin tid. Men då strödde man nog inte ut skattemedel som idag. Han är visserligen död. Han tog livet av sig i Nürnberg den 15 oktober 1946. Men det är förmodligen ingen garanti för att han inte lyfter pension i Sverige, under annat namn, än idag.

Falun måndagen den 25 november 2019
Mikael Styrman

Inga kommentarer: