tisdag 26 november 2019

”Arabisk sommarstuga” i maffiastaten Sverige


Med nya tider kommer nya seder. Vi har under senare år fått lära oss vad ”Arabisk skilsmässa” innebär i Sverige. För den som inte vet kan det beskrivas som en pilotutbildning exklusivt förbehållen hustrur och med samma begränsningar som utbildningen av piloterna som genomförde attentatet mot World Trade Center den 11 september 2001. Det vill säga ”piloten” får inte lära sig att landa - bara att starta från balkongen…

Nu kan vi lägga ett till den nya tidens begrepp till de vi tidigare fått lära oss, nära knutna till multi-kulti-samhället: Arabisk sommarstuga.

Det är naturligtvis underhållning på hög nivå att potentater i olika diktaturer får gräddfil till svenskt medborgarskap, får socialbidrag för att hålla sig med sommarbostad i Sverige - när det blir för varmt i Mellanöstern. Dessutom får de shoppingpengar av de svenska skattebetalarna så att de kan handla på NK och har råd att flyga till och från Sverige då och då. Vi erbjuder även ett rättsväsende som skyddar dem från straff för sina brott och ger dem skadestånd så att de håller sig stadda vid kassa. Ett problem med det är att skratten sker på vår bekostnad. Ett annat att det pågått i många år. Vi som trodde att shoppingturismen utgjordes av penningstarka turister som ankom huvudstaden med kryssningsbåt och handlade för egna pengar. Istället visar det sig vara penningstarka människor från Mellanöstern som kommer med flyg, bor i våra ”utanförskapsområden” - eller kanske troligare i bättre områden - och handlar för våra pengar, tillhandahållna av statens och maktelitens institutioner - från en psykopat till en annan - ”Från Stockholm With Love” för att göra en travestering till en James Bondfilm. Det här är ju på ren fiktionnivå. Ett land som är så illa skött att något sådant kan pågå - år efter år….

Undrar om de som får förtur till svenskt medborgarskap även skaffar sig pengar för att handla julklappar åt släkten genom att sälja sina svenska pass?

Det här är naturligtvis ingen engångsföreteelse. Sannolikt är det bara toppen på isberget. Vad är det som säger att en general i en arabisk diktatur är den enda som kommit på idén? Snarare är det så att han bara är en av många som tillämpar något som många utomlands vet att man kan göra i Sverige. Det är således sannolikt ”common practice”.

Värt att lägga märke till är också att det inte har kommit i dagen på grund av svenska regeringens och svenska myndigheters arbete utan istället uppmärksammats i Irak för att ministern har svenskt medborgarskap. Hade han inte varit försvarsminister i Irak skulle det aldrig kommit fram. Hur många finns det då som passerar under radarn?

- Heja Stefan Löfven och Ardalan Shekarabi!

Falun tisdagen den 26 november 2019
Mikael Styrman

Inga kommentarer: