fredag 15 november 2019

Inget förtroende i regeringskansliet




SverigeDemokraterna har begärt misstroendevotum mot justitieminister Morgan Johansson i Riksdagen. Den ska hållas idag. Men regeringskansliet kan ha haft sin omröstning om Morgan Johanssons förtroende redan tidigare, eftersom man kan ha börjat beväpna sig och valt att göra det genom att stjäla regeringskansliets pistoler.

När invandringen från Balkan tog fart blev det vanligt att kriminella beväpnade sig genom att stjäla vapen på polisstationer. Utbrett blev också att plundra militärens över landet utspridda vapen- och ammunitionskasuner. Så vanligt blev det att militären tvingades upphöra med den decentraliserade vapenhanteringen. Efter inbördeskriget i Jugoslavien och Sovjetunionens sammanbrott ersatte dessa länder i ruiner polisen och militären som den undre världens främsta vapenleverantörer. Nu får vi kanske lägga till det svenska regeringskansliet.

Intressant att fundera över är om det finns kriminella i regeringskansliet som levererar vapen till den undre världen eller om det är så att man i regeringskansliet kommit fram till att man saknar förtroende för Morgan Johansson och väljer att beväpna sig för att kunna skydda sig och sina nära under den pågående rättsliga och moraliska kollapsen i riket.

Det blir nog inte så lätt att hitta någon som vågar vittna i ärendet. Det är svårt i kriminella kretsar. Jag är kraftigt emot ett system med anonyma vittnen, men just i det här fallet hade det nog varit enda sättet att komma framåt. Det anses att cirka 300 personer trakasseras till döds i den offentliga sektorn i Sverige - varje år. Det är inte alls konstigt när vi har en statsminister som utmärker sig som den främsta mobbaren i riket och som genom sitt odemokratiska agerande mot SverigeDemokraterna är ett föredöme för alla odemokratiska personer i landet. Med en statsminister som beter sig så finns det naturligtvis inget hopp om att få slut på trakasserimorden i Sverige. Det säger oss att den som vittnar om de stulna pistolerna i regeringskansliet får räkna med att bli förföljd - åtminstone om vittnesmålet inte är politisk korrekt - det vill säga slickar uppåt och sparkar nedåt.

Det förefaller som om misstroendevotum även borde ha riktats mot statsminister Stefan Löfven. Men det hinns väl med antar jag, efter hand som förfallet fortgår.

Det är även intressant att det över huvud taget blev en polisanmälan. Annars brukar många stölder på höga nivåer mörkläggas och åka ut i rymden för att aldrig återvända, som ett slags juridikens Aniara. Att kalla grov svindel och förskingring för exempelvis ”Engelska språkkurser” fungerar alltid. Sedan får man diskret silkessnöret och inget mer talas om ”språkstudentens” brottslighet. Att anmälan sker tyder på att man räknar med att ingen ska våga vittna och att skulden, med rätt eller orätt, ska hamna på någon mycket lågt i hackordningen.

Riksdagen röstar för fortsatt förtroende för justitieminister Morgan Johansson och regeringskansliets personal beväpnar sig. Hur smakar det?

Falun fredagen den 15 november 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: