onsdag 6 november 2019

Sosseriets mönstersamhällen vid vägs ände?


.
Malmö, Södertälje och Göteborg. Där har vi dem. Socialismens mönstersamhällen som har åkt land och rike kring - även rest internationellt - och slagit sig för bröstet av uppblåst förträfflighet och mässat om hur bra de är på integration, hur alla andra måste ta emot mycket mer invandrare, hur bra det är för alla osv.

Jag var i Berlin strax efter att Berlin-muren revs av folket i Östberlin.

Där fanns också en mönsterby, i kanten av Östberlin, som visade hur fint människorna skulle få det när socialismen var genomförd.

Östtyskarna fnös åt propagandan och kallade området för ”Disneybyn”. Socialismen blev aldrig genomförd i Östtyskland. Improduktiviteten, förtrycket, idéfattigdomen och armodet fick istället Östtyskland att kollapsa.

I Malmö, Göteborg och Södertälje börjar verkligheten komma ikapp dessa inbilska verklighetsfrämmande socialister och deras drömmar. Människor blir skjutna och sprängda i luften, bidragsförsörjt slödder langar knark på heltid, rånar människor och bränner bilar.

Censuren börjar tappa greppet. Numera börjar människornas oro att slippa fram i offentligheten - även i propagandaorganen. Åtminstone i Malmö pratar människorna öppet om att flytta någon annanstans. I Södertälje har människor som bott i Södertälje i generationer redan länge flyttat från stan, till mindre ställen i närheten, som Trosa exempelvis.

Vi börjar ha sett vad den godhjärtade dumheten och multikulti-samhället kan erbjuda människorna.

Falun onsdagen den 6 november 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: