tisdag 5 november 2019

Löfven, Orban, Soros och Kaczynski


.
Efter hand som landet trasas sönder av gangsterkrigen längtar Stefan Löfven allt intensivare efter att få fokusera på struntsaker utomlands. Nu senast fick han hjälp av Expressen som - föga förvånande - på ledarplats tycker att det är hemskt viktigt att Stefan Löfven nu när det egna landet slits sönder av regeringens politik - ska fokusera på EU-jordbruksfiffel i Östeuropa. Det magiska kodordet är ”Orban” som man intensivt nött in hos Kreti och Pleti, med hjälp av maffiatrogna media, så till den milda grad att man förväntar sig att valmanskåren ska reagera som Pavlovs betingade hundar när namnet Orban nämns.

En annan gång kan man i försöken att vilseleda svenskarna rikta in sig på inrikes förhållanden i Polen vilka också blir hemskt viktiga efter hand som förhållandena i Sverige blir allt sämre.

Metoden är inte ny och den finns i alla maktfullkomliga läger där den används till att manipulera den förhoppningsvis korkade massan. I Ungern är det inte Orban som används. Där är istället ”Soros” all ondskas hemvist  - allt i övrigt lika.

Men ambitionen räcker inte till för att ta itu med plundringen av Vattenfall på hundratals miljarder eller plundringen av Nya Karolinska, för att inte nämna gangsterkriget, bomberna på våra gator och i våra hem eller det ohämmade skjutandet på våra gator med maskingevär.

Det är väldigt ynkligt av journalistpatrasket, som har så höga tankar om sig själva, att hålla på så här.

Falun tisdagen den 5 november 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: