onsdag 13 november 2019

Malmös kriminella ur askan i elden


.
Man må tro att Malmös kriminella är omtumlade nu. Jag har pratat med en om hur polisjippot i stadion igår tagits emot. Han vill vara anonym. Vi kan kalla honom Abu Hassan Johansson. Han sa så här: 

- Knappt har vi kommit till Sverige, hitlockade av Sveriges officiella reklam, som lovade att vi blir försörjda och kan vara våra egna, själva bestämma när vi ska vara ute och langa knark eller vems affär eller restaurang vi ska ta över. Alla skulle få komma - hela släkten - till fri sjuk- och tandvård, väntande bostäder och etableringsstöd. Med sorg i hjärtat lämnande vi den kära hembygden där kriget rasat i tre generationer. Och så nu detta dråpslag. Bara för några få mord och bomber - vilka alla har varit ytterst välmotiverade - hotar nu Malmös polischef med denna terror, denna kränkning av våra mänskliga rättigheter, denna rasism!

Nu ska plötsligt hela gänget, släktingar och anhöriga utsättas för automatiska hembesök, kontroller - och orosanmälningar!

I tre generationer har vi krigat men aldrig behövt utsättas för orosanmälningar. Nu plötsligt måste vi leva under denna press. Malmöpolisen kränker våra mänskliga rättigheter. De är rasister! Sionister! Vi borde anmäla dem till EU och FN. Löfven lovade ju. Mitt Europa bygger inga murar - och så nu detta - orosanmälningar!

Det hade varit mycket bättre om polisen hade varit smidigare och hjälpsammare. Vi behöver ibland hjälp med att transportera bort lik, så att inte allmänheten oroas i onödan. Det är inte alltid vi kan avsätta några brorschor till sådant. Och ibland kan det vara bra att ha en forensiker som kan gammalförklara nya lik och inte låter sig störas av att de ligger på 60 cm djup i plastsäckar. Vi vill att myndigheterna ska vara smidiga. Inte bråka om småsaker.

Löfven borde beordra dem att göra som i Stockholm, i Solna - varför inte också i Malmö? Varför dessa kränkningar av våra mänskliga rättigheter?

Så gav han luft åt sitt missnöje, en upprörd Abu Hassan Johansson, å sina egna, sina landsmäns och sina trosfränders vägnar.

Falun onsdagen den 13 november 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: