söndag 3 november 2019

Malmö ett svenskt Marseille


.
Försiktigt börjar media rapportera om att de upprepade bombattentaten mm i Malmö får svenskarna att börja flytta från Malmö.

Så har det länge varit i Marseille i Frankrike, dit okontrollerat med invandrare från Afrika söker sig - i hög grad grovt kriminella. Om inte medvetet kriminella så i alla fall oförstående till att man inte alltid får göra som man vill, eller som man själv har nytta av. Det har fått fransmän som faktiskt har råd, att flytta till andra städer i närheten. Oklart om de har haft riktigt samma problem som man har i Malmö. Svenska medias rapportering om förhållandena i Marseille har ju varit minst sagt ångestfylld. Journalister som dristar sig att beskriva förhållandena blir genast anklagade av vår motsvarighet till de dogmatiska muslimska ländernas religiösa poliser för att ”fiska i grumligt vatten”. Följaktligen har svenska journalister svårt för att våga rapportera om konsekvenserna av okontrollerad import av gangsters och psykopater.

Kanske finns ändå en återhållande faktor i Marseille? De har ju franskt rättsväsende medan Malmö har svenskt, med allt vad det innebär.

De första bomberna blottlägger polisens och framför allt det övriga rättsväsendets oförmåga. Gangsters från Afrika och Mellanöstern som aldrig levt med fred respekterar inte ett rättsväsende som sällan kommer i mål och som - när det undantagsvis kommer i mål - dömer grova brottslingar till skyddstillsyn och annat trams.

Konsekvenserna kan redan skönjas och kommer snart att bli uppenbara. Efter hand som, ofta unga, psykopater vilka saknar en fast hand som fostrar dem, upptäcker att inget händer - vad man än gör - så accelererar fenomenet. Den som den här månaden fick fram fem bomber bygger upp försörjningsvägar och får förmodligen redan efter en kortare tid fram 25. Analysen är ”om inte jag griper tillfället i flykten gör någon annan det”. Avsaknaden av ett fungerande rättsväsende skapar ett vakuum som kommer att fyllas av andra.

Svenskarna flyttar från Malmö. Många är redan i startgroparna. Kvar blir arabiska klanstrider som medialt försvaras av sossar, miljöpartister och vänsterpartister som länge kommer att hävda att det mesta är ganska bra i Malmö. Successivt förvandlas Malmö till ett socialdemokratiskt Beirut i Sverige, sönderslitet av arabiska och somaliska klanstrider, övervakat av ett politiskt korrupt men ack så odugligt rättsväsende. Om man inte gör något åt saken förstås. Men det har ju tagit decennier, och ett generationsskifte i juristkåren, att förvandla rättsväsendet till den politiskt korrupta kökkenmödding det till slut har blivit. Det är inte alls säkert att socialdemokratin är intresserad av att återuppbygga ett oväldigt rättsväsende. Istället är det mycket möjligt att man nöjer sig med att sitta en nivå högre upp på dynghögen än araberna och deras klanstrider. Konsekvenserna drabbar ju sällan makteliten. För svenskar som inte tillhör den socialistiska eliten i Malmö inger det inte mycket hopp om framtiden. Malmö blir en arabisk krigsskådeplats enligt känt mönster från Mellanöstern.

En liten märklig sak apropå nysvenskarnas aktiviteter. Annie Lööfs ofta missbrukande skäggpojkar deltar inte i de här sprängningarna och skjutningarna. De har inte samma kontaktnät som araberna och får därför inte fram den sortens grejor - ännu. De knivar därför folk som de blir osams med eller vill tala maktspråk med. Men det kommer nog att ändras. Där det finns efterfrågan finns det snart även utbud. Att Annies skäggpojkar inte skjuter och spränger är därför ett övergående problem. Vapen får man tag i först. Bomber kräver försörjningslinjer och tar lite längre tid.

Falun söndagen den 3 november 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: