söndag 3 november 2019

Självklart att den grova våldsbrottsligheten skenar


.
Numera kan vi nästan se vecka för vecka hur den grova våldsbrottsligheten formligen skenar. Iakttagelsen störs bara av att någon rättsväsendepolitruk då och då, om det varit lugnt några dagar, går ut offentligt och säger att polisen numera tycker sig ha sett en förbättring under senare tid. Inte sällan kombineras det med att vi påminns om någon åtgärd som polisen utfört och som påstås förklara ”förbättringen”. Men de hinner knappt tala till punkt så sätter det igång igen. Och så ska det vara. Det är fullkomligt självklart. Om polisen i stort sett aldrig klarar upp några av den grova våldsbrottslighetens gärningar - varför skulle då någonting bli bättre?

Polisen klarar ju faktiskt sällan upp någonting av betydelse eftersom de är skolade att sällan eller aldrig behöva göra det, utan att istället vara den socialdemokratiska gangsterrörelsens förlängda arm. De brott man har vana av och kan klara upp är de som den politiska ledningen inte bara bestämt att ska klaras upp, utan även har bestämt vad som skett och hur det ska dömas. Justitiemord med andra ord, som sedan paketeras och förklaras av korrupta massmedia, så att det ser bra ut när Kreti & Pleti läser den statsunderstödda tidningen eller ser den lika korrupta TV-kanalen. 

En viktig sak som i slutändan driver den grova våldsbrottsligheten framåt - förutom den låga uppklarningsprocenten - är att de brott som trots allt klaras upp, resulterar i löjligt klena domar, i fängelser som de flesta importerade brottslingar upplever att har högre komfort än många hotell de har bott på i sina hemländer. De är ju inga fängelser i jämförelse med vad som finns i deras hemländer. Det är ett känt, men gärna hemlighållet faktum, att importerade grova brottslingar svarar för den helt dominerande delen av den grova våldsbrottsligheten. På grund av allt för generös utdelning av medborgarskap är många av dem nysvenskar i andra generation. Oärliga byråkrater låtsas på politikernas uppdrag att de är pursvenskar. Dessutom får ju våldsbrottslingarna verkligen anstränga sig för att över huvud taget hamna i fängelse. Det kan bli till exempel skyddstillsyn för tiotals grova brott. Inte kan en brottsling från Afrika eller Mellanöstern respektera något sådant. Det får dem att betrakta alla svenskar som efterblivna fån som det är fritt fram att plundra.

Men den kanske enskilt viktigaste omständigheten är ändå att ingenting klaras upp. Många av dessa brottslingar må vara korkade, men alla är det inte. De flesta är bara egennyttiga och hänsynslösa psykopater som reagerar på stimuli. Först i början trodde nog många att man kunde åka fast i Sverige, men nu när det går år efter år utan att någon åker fast, när man kan mörda folk och bränna bilar varje vecka utan att åka fast och i värsta fall kan drabbas av en tillsägelse från ”magistern”, finns det ju inget som håller dem tillbaka. Det är ju fullständigt självklart att det måste resultera i att brottsligheten accelererar.

Så länge idioterna som sköter lagstiftningen i det här landet tror att de kriminella begår brott för att samhället inte har nått ut med informationen kommer det inte att bli bättre.

När de väl inser att man måste göra något riktigt, kommer det förmodligen att vara för sent.

Och handen på hjärtat - om polisen och rättsväsendet tillsammans med socialens gråterskor inte klarar upp situationen nu -  varför skulle de klara upp den när det har blivit säg 5, 10 eller 50 gånger värre? Tiden talar dessvärre inte för regeringen i det här fallet. Se bara vad som hänt om du jämför med hur det var för ett år sedan, två år eller fem år. Den grova våldsbrottsligheten växlar upp mycket, mycket snabbare än rättsväsendet och politiken. Och det här handlar ju inte, som alla korkade eller falska politiker låtsas om, enbart om antalet poliser. Vi har ungefär 20.000 poliser idag. Oklart hur många som jobbar? Även oklart hur många som begår fler brott än de klarar upp? Faktum är att det inte skulle hjälpa nämnvärt om de så var 50.000. De måste kunna någonting och efter polisen måste något annat ta vid än politruker som leker åklagare och domstolar och som har till uppgift att släppa ut busarna så fort som möjligt för att begå nya brott.

Falun söndagen den 3 november 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: