lördag 9 februari 2008

Sosseriet behåller greppet om Bonnier-media.

.

När DN:s journalist fredagen den 9 februari 2008 intervjuar mig, letar sig diskussionen in på de bakomliggande orsakerna till bråket mellan dels sosseriet i Haparanda och Övertorneå kommuner och dels Ekfors-bolagen. Journalisten konstaterar att de informationer som jag lämnar honom inte framkommit hittills. Mycket riktigt, instämmer jag. (De har framförts av mig men konsekvent valts bort i de flesta media, dock inte alla.)

På fredagen publicerar DN.SE en artikel i ämnet. Att den lite senare flyttas över enbart till ekonomisidan är kanske inte så mycket att säga om, så ska ske när fler nyheter inflyter. Att artikeln med det, ur vår synvinkel sett, mindre vinklade innehållet sedan inte ”orkar” in i papperstidningen på lördag trots flitigt flaggande i DN för beslagtagen bokföring och konkurshot, mot än det ena och än det andra Ekfors-bolaget, förvånar i alla fall inte mig.

Att artikeln inte heller går att hitta med DN:s sökmotor är bara konsekvent. När väl den NationalSocialdemokratiska korruptionen slagit klorna i något släpper den inte så gärna greppet.

Värst är nog ändå ”Dina Pengar” som helt skamlöst bara publicerar ensidigt material utan att ens låtsas försöka minska slagsidan i den egna politiserade rapporteringen. Till och med NationalSocialdemokraternas egna ”Aktuellt i politiken” skulle rodna om man publicerade samma politiserade smörja som Dina Pengar.

- Än har den svenska Perestrojkan lång väg att vandra innan diktaturen är helt avvecklad.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mikael jag vet inte vad som ligger bakom ditt sätt men när man läser tidningen NSD och ser att du har ropat in dina fastigheter ett flertal gånger och sedan inte fullföljt köpen. Det verkar som en rättshaverist taktik från din sida. hade det inte varit lättare att sköta bokföring och redovisning till skattemyndigheten på ett enligt lagen föreskrivet sätt. Utan en massa undanflykter! Det klarar alla om man vill varför kan inte du? Kliv upp från sandlådan och ta ditt ansvar!!

Anonym sa...

Det var länge sen du skrev något på din blogg. Har du tappat inspirationen, eller är du upptagen med juridiska angelägenheter.

Man har inte fått veta så mycket om vad ditt möte med Maud O (c) gav för resultat. Eftrsom hon är näringsminister är det ju av visst allmänintresse.

Fick hon tillfälle att beundra dina skyltar, men hon kanske redan hade sett dem på bild ?

/ norrbottning

Mikael Styrman sa...

Alla människor klarar inte av att sätta sig in i andras situation. Kanske måste de ta alla dina tillgångar olagligt och sälja dem för att du ska förstå?

Men du har väl partibok, så du går väl säker...