tisdag 20 september 2016

Psykopaternas fjanterier på Gotland

.
Regeringen blixt-stationerade 150 man på Gotland på grund av ett påhittat nytt hot från Ryssland. Det måste förstås avskräcka ryssarna om de nu hade varit intresserade av Gotland…?

Ännu räddare skulle ryssarna ha blivit om regeringen, som någon föreslog, även skulle skicka patroner till de 150 Gotlandsattrapperna.

Många är vi som har undrat vad som den här gången skulle döljas med lite uppumpad rysskräck? Varför 150 man till Gotland när de bättre skulle behövas i Arabiska Dalen söder om Stockholm, i Vivalla i Örebro eller exempelvis i Malmö?

Men det kanske är så enkelt att de inte törs sig till skådeplatserna för det ännu lågintensiva svenska inbördeskriget? Och vår lallar-regering törs inte heller sätta in dem där de behövs. Bättre att fjanta och gulla med livsstilskriminella som bränner bilar och våldtar runt om i landet. Mycket tryggare att fjanta runt på Gotland med det påhittade rysshotet.

Med en precision värdig Pavlovs hundar instämmer de i Nato-frågan alltid lika indoktrinerade och programmerade moderaterna och liberalerna i fjanterierna - som de alltid gör när Nato diskuteras eller på annat sätt lobbas för. Ingen fråga är för barnslig för att dra en lans för Natomedlemsskap.

Att psykopaterna i regeringen och deras doadoa-kör i massmedia och politik använde de 150 attrapperna till att flytta fokus har ju hela tiden varit ganska uppenbart. Frågan är från vad? Nu har regeringens budget släppts. Kanoner ska köpas för hundratals miljoner samtidigt som ingenting, eller åtminstone allt mindre, fungerar i det forna föredömet Sverige. Tiotals miljarder ska användas för att lalla med arabiska krigsförbrytare trots att invandringen nyss av en nästan enig politik- och massmediakår påstods vara lönsam. Kanske det räcker för att förklara fjanterierna på Gotland?

Falun tisdag den 20 september 2016
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hade man verkligen trott på att Ryssland skulle invadera Gotland hade man väl stationerat ut 15.000 man, inte 150st! Jag skulle tro att utspelet har att gör med att man ska köpa in kanonerna för utplacering på Gotland och samtidigt tuta i folk att det hänger ihop med utplaceringen av dessa 150 man. Löjeväckande, men det fungerar säkert med massiv propaganda att lura de flesta än en gång med Putin. Egentligen borde ju Putin få royalties från Sveriges krigsindustri för att man utnyttjar honom i syfte att sälja vapen till svenska staten. Kanske borde Putin få ersättning från både USA och EU för att man skamlöst utnyttjar honom i syfte att sälja in vapen till hårt belastade skattebetalare i väst. (Vem vet, kanske Putin är med på noterna och spelar med för att hålla vapenkarusellen igång både i väst och öst till gagn för hela vapenindustrin i hela världen? Ibland undrar man om inte pågår mycket under täcket som bara de invigda känner till..)

Benny