tisdag 27 maj 2008

Ekfors Kraft AB:s förvaltningsberättelse för 2006/2007.

.
Verksamhetsåret 2006/2007 går förmodligen till hävderna som ett av de händelserikaste i Ekfors Kraft AB:s historia.

Förvaltningsberättelsen innehåller en komprimerad och översiktlig beskrivning av vad som förevarit. Massmedias behandling av frågorna lider av medias benägenhet att bara kunna behandla en fråga åt gången. Medias hemfallenhet åt förenklade lösningar i kombination med visst effektsökeri, gör att komplicerade orsakssammanhang lätt går förlorade.

Ofta blir man som part i ärenden där mäktiga, eller tidigare mäktiga, intressen är motpart, slagen av tanken, att onödigt rädda journalister och redaktörer, nog ibland inte har något emot, om ärenden blir obegripliga för läsaren/betraktaren efter medias behandling.

Många av de rättsärenden, som ett för oss ibland nästan oräkneligt antal funktionärer driver mot oss, är så komplicerade eller tekniska, att de svårligen låter sig behandlas i en förvaltningsberättelse som är ägnad att ge en översikt över ett helt år. Vissa ärenden har tidigare behandlats på bloggen, i tidskriften Gränslös eller i läns- och/eller riksmedia. Åter andra kommer att behandlas senare.

Den massiva attack, som den organiserade brottsligheten utsätter oss för, har nu pågått sedan år 2000. Ta gärna del av förvaltningsberättelsen men betänk, att den är ett översiktligt sammandrag. Vidden av det merarbete, och den mänskliga påfrestning, som den organiserade brottslighetens samlade åtgärder resulterar i, låter sig dessvärre bara anas.

Efter ett hittills sjuårigt smakprov, på den organiserade politiska brottslighetens användande av våra gemensamma resurser till trakasserier mot medborgare och företagare, känns det viktigare än någonsin, att inte ge efter och låta de korrumperade krafterna helt överta och rasera rättssystemet.

(Klicka på det här inläggets rubrik för att läsa förvaltningsberättelsen)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Va fan, liket lever !! ...trodde du hade krypit in i fängelset. Nåja, du ska väl snart stå med mössan i hand...och betala tillbaka det som du undanhållit oss skattebetalare.
Glad sommar

Mikael Styrman sa...

Då och då kommer det sådana här anonyma inlägg.

Det går inte att veta

om det kommer från någon som varit inblandad i skurkstrecken mot oss, som försöker desinformera för att skydda sig själv, eller

om det är en nationalsocialdemokratisk gräsrot som börjat inse att han/hon låtit lura sig hela livet och nu är sanningen på spåren, men värjer sig, eller

om det är en borgerligt sinnad person, som vill hetsa mig att jaga den organiserade brottsligheten, eller

om det bara är en spelevink, som vill slänga bensin på brasan för att det är roligt att se på när andra träter.

Över huvud taget är det inte mycket som samhället tillförs av en massa anonyma inlägg.
Därför är det tråkigt, att nationalsocialdemokratin förvandlat Sverige till ett nytt Östtyskland, med bara rädda människor, som inte törs göra eller säga någonting, annat än anonymt. Fy, vad trist.

Anonym sa...

De flesta verkar vara emot dig Styrman...undrar hur det kan komma sig !?

Mikael Styrman sa...

De flesta kan man väl inte precis säga…

Det tycks ju snarast handla om något hundratal, som alla har det gemensamt att de lever av det politiska systemet.

De styrs nog av ett mycket litet antal personer, ganska högt i den politiska hierarkin, kanske så lite som en handfull.

Säkert vill de skapa en illusion av att de är fler.

Jag tror att de är rädda att förlora sina platser vid köttgrytorna.

Vi bör hjälpa dem ut på arbetsmarknaden.

Anonym sa...

Hörde just häromdagen(från ganska säker källa!) om S-partiet i Övertorneå Kommun som verkar vara i fullständigt kaos. Samma källa sa även att Kosteniuspariet? skulle upphöra.

ICA Östra sa...

Ser att du beklagar dig i Kuriren idag. Det är otroligt att du aldrifg kan förstå att även DU måste följa lagarna i detta land!!
Du tjatar bara om Tblisi och allt du nu brukar kalla "maktapparaten".
Se istället till att göra rätt för dig, betala in skatterna...SEN kan du börja bråka med det som du tycker är fel.
Fängelsedommen är ju en markering från maktapparaten att visa dom inte godtar ditt agerande. Du verkar behöva en sån.
Vem vet, du kanske blir en bättre människa av att komma bort, fundera lite över livet.

Mikael Styrman sa...

Du har delvis rätt. Fängelsedomen är en markering - en godtycklig markering som dessutom saknar lagstöd. Tack vare att det ännu inte är som i Georgien eller Turkmenistan här, har Du rätt att uttrycka Din åsikt även om Du saknar sakkunskap i ärendet. Du verkar dock inte lita på rättssäkerheten eftersom Du skriver anonymt...

ICA Östra sa...

...tja, vad ska man säga. Självklart så saknar dom lagstöd för sitt beslut...eller hur !
Nja, de är väl bara att krypa till korset och flytta in på 10 kvm. Sen kan du tycka vad du vill om maktappraten. Jag litar fullständigt på rättssäkerheten. Inte för att jag har haft med den att göra med. Är en laglydig medborgare som gör det som förväntas av mig, jag jobbar, betalar skatt, ställer inte till med sattyg på stan på kvällarna.
Såklart är jag inte så insatt i ditt fall, mer än det som står i tidningarna. Men det är väl inget som är sant som står där !!

Anonym sa...

Jag tror nog, att du slipper både fotkula och randiga kläder,
Efter malandet på nytt. Det bolag som du sålde eller överlät till ny ägo, är som jag ser det inte på obestånd.
Då kan ju inget hindra att bolag köper bolag och vem som sitter i på dessa poster ska ju heller inte störa. Om du vinner kampen mot Herr Sverige, så är detta en stor jordbävningsseger. Man jagar flugorna och man släpper svin lös att vandra i samhället. De pedofiler i den kalibern, kan verka som kanibaler och då först blir de haffade, som Engla mördaren. Han sitter väl ett ta nu ialla fall.

S Fransson sa...

Tjenare!
Fy fan va bra att du orkar hålla på,
kanske ötå-borna börjar förstå att dom skulle behöva byta ut gubbarna i kommunhuset.
S Fransson

isse sa...

Du har väl inte surat ihop nu pga alla jante-sossar här bland kommentarerna? Något nytt måste väl hänt värt att berätta om?