tisdag 15 april 2008

Medlemsras

.
Norrbottens nationalsozialdemokrater hade sektmöte i Haparanda sistlidna helgen. Ikea-falangen fronderade och uteblev nästan helt från mötet. Endast Kamprads sändebud deltog. Han var ju styrelseledamot så han var ju tvungen att delta, gubevars. Centralkommittén representerades av Skrynkliga Vargen som läxade upp kamraterna med anledning av det pågående medlemsraset. Partiets kassor sinar och det hotar att påverka levnadsstandarden ända upp på pampnivå. Nu ska partiet ta medlemsfrågan på allvar. Landets ålderdomshem kommer att dammsugas av sektens gräsrötter i jakten på nya medlemmar som kan säkra partiets fortbestånd.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kan inte du Mikael satsa på en karriär inom politiken? Skulle vara jäkligt roligt att se hur många som skulle rösta på dig.

Tänk vilken "skräll" om du skulle få en massa röster :)

Anonym sa...

Härligt,Härligt!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Styrman, du är the man!

Anonym sa...

Vad är detta hr Styrman, har du infört censur på bloggen !!

Kom igen ! / norrbottning

Anonym sa...

Har rättshaveristen tystnat eller har du hamnat i fängelse. Jo det är en sosse som har skrivit haha

Anonym sa...

Vad stilla det var här...har ni inte internet i fängelset !?

Anonym sa...

Johan Norberg (s), är själv med i "nationalsocialdemokraterna" som det i "synonym" kallas för för dig, men i alla fall :-)

Jo säger det samma som i inläggen före mig, bli politiker i Övertorneå!!! :-D
Eller skapa ett eget parti, det sägs krävas ca 59, eller 79röster för och få en mandat i kommunfullmäktige.

Själv kommer jag givetviss forstättningsvis att vara med i (s) för hjärtat är där, och då menar jag där i ideologin. Men skulle vara intressant och se dig live i kommunfullmäktige sändingarna om du nu får nog med röster i ditt parti, eller om du får gå med in i nått parti, av dem som finns i Övertorneå, annars bara att du skapar ett eget, för du har ju saker du vill säga och tycker, så bli politiker.


Som sagt trots negativt skrivet om (s) i din blogg, så fortsätter jag att läsa dem, för alltid lite här och där så finns det saker och ting jag håller med dig.

Angående medlemsraset i (s) är det samma överallt i alla partier, samt även att medelåldern i de flesta partier är kring 50+ just för att politik är "tråkigt för ungdomarna". Så alla vanligaste partier inkl (m) har medlemsras, för som sagt.... "media" är mer intressant än vad politik är, för "dagens ungdomar".

mv
Johan Norberg

Anonym sa...

Hööru styrman! Sitter du redan på kåken eller? Annars vore det intressant om du på din blog kommenterade fejden i Vojakalla.