torsdag 27 december 2018

Propaganda vid vägs ände


.
Advokaten Johan Eriksson intervjuades i SvD härom dagen. Han gav uttryck för åsikten att det är fel att förminska mord och mordförsök på öppen gata genom att kalla dem för ”skjutningar”. Den åsikten delar han säkert med många. Men den politiska maktapparaten och deras hejdukar i media kommer säkert gärna att försöka bita sig fast vid termen skjutningar. Det är ett självklart önskemål hos en politiker- och tjänstemannakår som fullständigt klantat till och kriminaliserat landets skötsel.

En förändring tycks i alla fall ha skett i den offentliga debatten. Tidigare uttryckte man alltid att det numera finns tecken på att antalet brott minskar. Även när det var uppenbart fel. Men det minskar ju aldrig. Och de klaras inte upp heller. Det är bara lögner. Kanske närmar vi oss en gräns vid vilken inte ens det offentliga Sveriges psykopater längre finner det lönt att försöka ljuga om den saken.

Falun torsdagen den 27 december 2018
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

SGA sa...

Rättegångarna är många gånger politiskt styrda med en utsedd gärningsman, som åker dit även han är oskyldig, där det skett en uppgörelse att advokaten kan inte komma med obekväma påståenden för sin klient.
Att styra ett fall i Sverige är mycket enkelt det gäller att ha åklagaren och advokaten på rätt sida.

Man kan fråga sig finns det någon rättssäkerhet i landet ?