onsdag 8 juni 2022

Sossar får stjäla - men inte över sin nivå

 .

Det tycks vara med sosseriets politiker och tjänstemän som det är i Ryssland. Man får stjäla och luras - men inte över sin nivå.


Gränsdragningen kan vara svår att se för en vanlig dödlig.

Men nu fick vi lite vägledning genom Uppdrag Granskning.


När en socialdemokratisk ordförande i riksdagens skatteutskott lurar till sig 700.000 kr i skattefria traktamenten från skattebetalarna, med hjälp av en falsk folkbokföring, och obefintlig kontroll. då ställer sosseriet sig upp som en man och ordföranden får sluta. Då har han nämligen stulit över sin nivå, åtminstone om det uppdagas tre månader före valet. Däremot blir han inte plundrad och satt i fängelse som en vanlig dödlig eller en företagare blir för mycket mindre än så. Åtminstone inte om det inte blir tvunget. Dock kan man hålla igång en skådeprocess som tyder på något annat - över valet.


När en socialdemokratisk statsminister utnyttjar svart städhjälp utan uppehållstillstånd i sin villa - oavsett vem som betalar - då ställer sosseriet och polisen sig upp som en man och kastar ut svartstäderskan. Då har ännu inte statsministern stulit och parasiterat över sin nivå. Svartstäderskan däremot kastas omedelbart ut ur landet utan krusiduller trots att aldrig någon kastas ut ur landet. Svartstäderskor smäller inte så högt i socialdemokratiska ögon.


Och propagandaorganen går och gömmer sig så att de inte tvingas ställa frågor till statsministern om hennes moral och humanitet. Precis som Skatteverket, polisen, åklagarna och domarna gör.


Magdalena Andersson, S,
Statsminister,
har inte fifflat över sin nivå.


Jörgen Hellman, S,
Ordförande i Riksdagens Skatteutskott,
har fifflat över sin nivå.

Falun onsdagen den 8 juni 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: