fredag 29 mars 2024

Fortsatta kriminalpolitiska pajaserier från sosseriet

 .

Justitieminister Gunnar Strömmer har fullt upp med att klura ut hur han ska kunna skärpa den kollapsade köckenmödding till kriminalpolitik som sosseriet lämnade efter sig och att göra det så resolut att det verkligen får någon effekt på den grova organiserade brottsligheten.


Förhållandet verkar väcka viss avund hos sosseriets krutuppfinnare som nu minsann vill vara med och rädda nationen från det NationalSocialdemokratiska arvet.


Sosseriet föreslår nu enligt media att grova brottslingar - som det får förstås främst unga sådana - ska dömas till icke tidsbestämda straff. Det är ett bra sätt att göra även livstidsstraff verkningslösa. Det skickar nämligen ut en signal om att det förmodligen inte blir något livstidsstraff. 


Det är precis motsatt signal mot den som samhället behöver skicka ut för att vända utvecklingen och hejda den grova brottsligheten. Budskapet till araberna, turkarna, afrikanerna, och andra grovt kriminella NationalSocialdemokrater som det ju i huvudsak handlar om, ska ju vara den motsatta: Grova våldsbrott i Sverige resulterar i livstidsstraff - helst att avtjänas i Afrika. Allt annat än livstid ska vara en stor överraskning och inget som brottslingarna har anledning att räkna med.


Varför gör sossarna så? Är de bara dumma i huvudet eller flirtar de medvetet med sin numera huvudsakliga väljarkår?


Om man gör som sossarna vill kommer många som skulle gått att rädda från ett liv i brottslighet att istället sluta som livstidsfångar. Dessutom kommer många andra - till stor del oskyldiga människor - att dö - helt i onödan.


Falun fredagen den 29 mars 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: