söndag 17 maj 2020

En spegling av folkhemmet anno 2020

.
Så här kan det gå till när svenskarna försöker koppla av och rekreera sig i svåra tider av Corona och kollapsad rättsstat. Här blott några axplock av den dagliga verksamheten i Faluns Christiania lördagen den 16 maj 2020, när vanliga människor försöker bygga upp sig själva och sina barn i naturen, blandat med rättsmaskineriets skyddslingar och deras allt annat än uppbyggande verksamhet.


Stressat fotfolk

Snabbt ärende in bakom avspärrningarna till den privata marken. Ett ärende så snabbt att inte ens en ekorre skulle hinna uträtta sina behov på den tiden. Ibland är det svårt för den stressade nutidsmänniskan att finna tid ens för nödvändiga behov på förbjuden mark. Men hjulen måste snurra, näringslivet fungera och mutorna rulla in. Då kan man inte alltid vara kräsen.




KNM709,PB,SAAB,GRÅ,2009,ITRAFIK,111109,OLOFSSON, MATS GUNNAR,FALUN


Kulturintresserad MC-förare

Falskskyltad MC framförd av kulturintresserad förare med särskild faiblesse för äldre byggnader på behörigt avstånd från hemorten.




HTR253,PB,VW PASSAT 1,6,LGRÅ,1998,ITRAFIK,100216,PERSSON, RUTH INGEGERD,PERSTORP

JTR253,MC,KTM,FLERFÄRGAD,2015,ITRAFIK,190430,POSTEMA, BARELD,FURUDAL

Snabb fisketur i skogen

Ibland kan man stå hela dagar och nätter och fiska, men ibland tvingas man begränsa sig till att ta spöet för en kort och uppiggande fisketur i den privata skogen.




HWO858,PB,MITSUBISHI CARISMA S GDI,RÖD,1999,AVST,170918,ANDERS MAGDIC,SUNDBORN

Det finns mycket problem i Sverige. Problemen med Corona är möjligen toppen på isberget som vanstyret skapat.

Falun söndag 17 maj 2020
Mikael Styrman

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det på dina domäner dessa figurer stryker omkring i ogjort ärende som du fångat på bild😮

Mikael Styrman sa...

Ja, det är på vår gård där den grova organiserade brottsligheten som infiltrerat socialdemokratin och deras kumpaner stal skogen och förvandlade gården till ett Christiania där nära nog all narkotikahandel m.m. till Dalarna och delar av Värmland och Hälsingland bedrivs, eller åtminstone bedrevs.