onsdag 3 juni 2020

Mengele-regeringens folkmord tuffar på

.
Utan att ha några som helst bevis för, eller ens några tecken som pekade mot, att människor utvecklar immunitet mot Covid-19 efter att ha haft sjukdomen och överlevt, har den svenska regeringen med glatt humör och obekymrat hjärta drivit landet mot den ”flockimmunitet” som man hittat på att ska inträda när cirka 70% av befolkningen utvecklat immunitet.

Inte ens om det nyss nämnda inträffar blir alla människor immuna. De dör bara i långsammare takt eftersom de flesta som de i så fall träffar inte förväntas smitta dem.

Till priset av ett folkmord som hittills räknar in ca 4.500 värnlösa personer som man enligt samhällskontraktet förbundit sig att skydda, har man åstadkommit att ca 7% av människorna i Stockholm har antikroppar som indikerar att de haft Covid-19. Men ingen vet ännu med säkerhet om de verkligen är immuna och hur länge det i så fall varar. 

I bästa fall återstår således att ta livet av cirka 64.000 människor ytterligare för att åstadkomma immunitet i Stockholm. Eller möjligen cirka 45.000 om Mengele-regeringens ”smittskyddsexperter” har rätt i sitt påhitt att flockimmunitet kan anses inträda vid 70% smittade. Den helt övervägande delen som regeringens ”experter” ofta känslokallt beklagar sig över att ”släpar efter” utgörs av sådana som regeringen - i andra sammanhang - brukar säga att ”byggde Sverige” - det vill säga när regeringen är ute efter att röva av dem deras pengar som alltid när de offentliga gangsterligorna drar fram påstås användas till vård skola och omsorg. De ska inte alls gå till fickorna på banditer som Sundström Paulson och Bucht…säger man.

7 % av Stockholms 975 940 invånare är cirka 68 313 personer. Så många har fått antikroppar mot Covid-19.
Det har skett till priset av ca 4 500 döda.

Om dödligheten visar sig vara densamma i resten av riket innebär det att på lite mer än var 15:e som får antikroppar dör en svensk. Det innebär applicerat på hela rikets befolkning att 673 880 svenskar ska dö på grund av regeringens Corona-politik. Räknar man bort de 4 500 som redan dött innebär det att regeringen kommer att mörda drygt 669 000 svenskar ytterligare, samtidigt som man kommer att mästra resten av världen och känna sig orättvist behandlade.

Reinhard Heydrich, som var chef för Reichssicherheitshauptamt (RSHA), Nazitysklands säkerhetsministerium, från 1939 och ställföreträdande riksprotektor i Böhmen-Mähren från 1941, skulle inte ha gjort det bättre. Han blev för övrigt dödad efter ett attentat utfört av Tjeckoslovakiska kommandosoldater den 27 maj 1942, det vill säga nästan på dagen för 78 år sedan. Det föranledde de tyska nazisterna att hämnas genom att arkebusera alla vuxna män i byarna Lidice och Ležáky. Något som för övrigt Olof Palme är känd för att ha påmint om. Kvinnor och barn deporterades till koncentrationsläger.

Vilka kommer de svenska socialdemokraterna att förfölja med hjälp av ”rättsväsendet” för att dölja sitt pågående folkmord?

Vad pengarna gått till kan knappast bli tydligare. Skolorna utbildar i allt högre grad analfabeter och om de inte räcker direktimporterar framför allt Miljöpartiet, Centern och Socialdemokraterna nya analfabeter. Eftersom det inte finns några jobb som de kan utföra snabbutbildas de till nationens av kommuner, landsting och regioner drivna eutanasiprogram inom vård och omsorg. Att de behövs inom vård och omsorg råder ingen tvekan om. Att de gör det beror på att politikerna med sina kumpaner inom främst bygg- och konsultbranscherna plundrat vårdsektorn så ända in på benen att det inte ens finns vare sig kunskap om eller utrustning för personalen till att skydda sig själva och vårdtagarna eller betalas sådana löner att man kan behålla kunnig personal. Vårdtagarna eller patienterna kallas av äkta nazister nedsättande för "brukarna" när de efter att ha levererat in skatter hela livet till våra politiker hoppas få åtminstone lite vård och omsorg på gamla dagar.

Att just nyanlända analfabeter är särskilt lämpade beror naturligtvis på att de förväntas inte förstå det tokiga i att man i Coronatider inte skyddar vare sig patienter eller personal. På många ställen är det en naturlig följd av att partibok i långa tider varit det viktigaste urvalskriteriet i samband med rekrytering av chefer till vård och omsorg. Kompetens har inte bara varit onödigt utan till och med oönskat - rent av farligt.

Länge fylldes propagandaorganen med lögner om hur människor i andra länder beundrade oss för hur vår regering tar ihjäl gamla och sjuka. Lite av skammens kranka blekhet infann sig i propagadaorganen när det visade sig att de ”experter” som de älskade att plocka fram och intervjua inte var annat än skamlösa mutkolvar som betalades miljonbelopp av skattemedel för att ljuga människorna fulla med ”maktens berättelser”. Nu har det gått någon vecka. Allt fler länder vill inte ta i svenskar ens med tång. Det hjälper föga att de svenska nazisterna gör sitt bästa för att mästra alla andra och tala om för dem att det är bättre att låta människorna dö som flugor.

Om det är bättre ligger vi bra till. Mycket bättre kan man nämligen inte sprida en dödlig farsot som det inte finns vare sig medicin eller vaccin mot. Regeringen lät tiotals flygplan med sportlovsfirande politruker återvända från Alperna trots att det var känt att smittan spred sig okontrollerat där och att sjukvårdspersonalen i Italien dog som flugor. Man brydde sig inte ens om att sätta dem i karantän eller ta reda vilka de är. Eurovisionsfinalen fick hållas i Globen med tiotusentals människor trots att smittspridningen var känd och vem som helst kunde räkna ut att det var meningslöst - att det inte skulle gå att hålla någon Europa-final. Det slöa samvetslösa packet brydde sig inte ens om att organisera efterforskning av smittvägar. Man gjorde det till och med näst intill omöjligt genom sin systematiska spridning av smittan under daglig förespegling i propagandaorganen om att ”flockimmunitet” skulle uppnås. Men de ansvariga för folkmordet ”jobbade” själva hemifrån.

I en annan tid, i ett annat land, skulle de ansvariga för det svenska folkmordet ställas inför rätta och kanske arkebuseras, hängas eller något annat lämpligt. Kanske är det inte för sent för Sverige? Det finns domstolar i Europa som har till uppgift att lagföra korrupta och hänsynslösa politiker och tjänstemän som ägnar sig åt folkmord på sin befolkning. Inom landet lär det knappast gå att göra något åt saken. Då kan man lika gärna anmäla saken till Kalle Anka. Det är lika säkert i framgång.

Reinhard Heydrich

Falun onsdag 3 juni 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: