torsdag 26 november 2020

Maffiastaten har klantat till Covid-19 vaccineringen?

 .

Den svenska maffiastaten har klantat till förutsättningarna för en framgångsrik vaccinationskampanj mot Covid-19 - igen, skulle man kunna säga.


Bakgrunden är naturligtvis den med rufflarmetoder framtvingade vaccinationen mot svininfluensan. Ja, officiellt var det förstås mot svininfluensan, men under polityren verkar det mest ha handlat om att olika skurkar berikade sig med hjälp av ett bullshitvaccin som tvingades på aningslösa människor med hjälp av intensiva påtryckningar i media. Det handlade om att roffa åt sig skattemedel, punkt.


Föga förvånande lämnade skurkarna sina offer med ödelagda liv och familjer utan hjälp. Så som den svenska maffiastaten vanligtvis gör när dess skurkar ställt till det. Hundratals människor fick sina liv förstörda utan att det bekom de hänsynslösa inom sjuk- och hälsovårdsbyråkratin. 


Nu förväntar sig bland annat samma banditer att de ska göra om tricket. Hur ska man annars kunna tolka det som sker? De sömnssjukedrabbade är alltjämt rättslösa och vi andra ska trugas på vaccin som är framtagna under mycket forcerade former och med en påtaglig hotbild.


Det är svårt att tro något annat än att det kan komma att ta en ände med förskräckelse. En sak som utöver den snabba framtagningen av vaccinet borgar för en katastrof är den massiva vaccinationstakten som planeras. Den riskerar naturligtvis att resultera i att hittills oanade mängder människor kan komma att skadas av vaccinet innan tecken på det framträder. Och någon backväxel finns inte…


Svininfluense-skandalen har de flesta nu levande hört talas om, även om många människor har svårt att ta till sig och förstå något som inte drabbat dem själva. Men få nu levande torde känna till, eller komma ihåg Neurosedyn-skandalen, eller Talidomid som den kallades i utlandet, eller Contergan som var varumärket i Tyskland. Tiotusen missbildade barn föddes i 46 länder. Ett mindre antal överlevde, med svåra handikapp. I Sverige överlevde 116 barn. (Källa: Wikipedia.)


Omständigheterna kring Covid-19 pandemin och den omfattande och forcerade vaccinering som planeras innehåller alla ingredienser som behövs för att skapa en katastrof som får Neurosedyn-skandalen att blekna. Betänk att förutom Covid-19 hotet och den tidsstress som pandemin orsakar står vi mycket, mycket sämre rustade nu. Det beror framför allt på den till följd av ledande politiska kretsars numera utbredda moras och numera urvattnad ansvarslagstiftning som resulterat i utbredd korruptionen inom hälso- och sjukvårdsadministrationen. 


Om man gör det riskfritt för politiker och tjänstemän att skurka sig kommer politiker och tjänstemän att skurka sig, inte minst inom SKR som nyss framgångsrikt tagit livet av över 6.000 svenskar - helt riskfritt.


Vem - med ett uns av självbevarelsedrift - vågar sätta sitt eget och sina barns liv i händerna på dessa ansvarsbefriade skurkar som inte ens behöver be om ursäkt eller kompensera sina överlevande offer?


Falun torsdagen den 26 november 2020

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: