söndag 22 november 2020

Lagom många måste dö

 .

Många som inte närmare följt hur maktens psykopater, kriminella politiker och tjänstemän agerar, har säkert förundrat sig över varför regeringen lättat på Corona-restriktionerna när smittskyddstalen samtidigt går upp och antalet döda åter ökar i Sverige.


Andra förundrar sig över att regeringen inte tar ett samlat grepp, genomför en kortvarig lockdown, och torkar ut det allmänt spridda Coronaviruset. Skulle man på det sättet, som alla som kan tänka själv inser, komma ned i smittal, skulle det också bli möjligt att genomföra smittspårning. Om man nu vill det…?


Istället håller regeringen på med att ”pissa och hålla igen”. Man låtsas lite tafatt bekämpa smittspridningen för att sedan raskt sätta fart på spridningen. Man missköter smittspårningen. Ekonomin körs i botten, människors och företags ekonomi - och statens ekonomi - körs i botten utan att man uppnår några fördelar i pandemihänseende.


Det är just detta nyss nämnda som är problemet: 


Om man nu vill det…?


Allt faller tillbaka på Palme-mordet, som ännu inte är preskriberat, och på massmordet på Estonia, samt på Ingvar Carlsson och kompanis mörkläggning av båda brotten. Inte bara mörkläggning. Snarare handlar det om aktivt, medvetet och avsiktligt sabotage av utredningen av båda brotten.


Båda de uppmärksammade skandalerna satte sig i rörelse i höstas. Sanningen söker sig nästan alltid fram. Men det tar ibland lång tid. Men nu var det på gång i alla fall, all mörkläggning till trots. Då fick plötsligt våra maffiakontrollerade medier till synes obegränsade resurser att bombardera oss med allt möjligt om det amerikanska presidentvalet. Ibland handlade halva nyhetssändningar om presidentvalet, om än den ena, än den andra mer eller mindre meningslösa detaljen i något som knappt angår oss. Statstelevisionens, och andras, korrespondenter, flera från varje företag, kajkade land och rike kring i USA för att berätta precis allt för oss om det amerikanska presidentvalet, in i minsta detalj. Precis allt - utom hur vi skulle kunna rösta i presidentvalet.


Det handlade naturligtvis inte alls om presidentvalet. Istället handlade det om att skurkarna använde sin kontroll över media till att flytta fokus från Palme- och Estoniautredningarna, till något annat, för dem mindre farligt.


Att regeringen nyligen släppte på restriktionerna trots ökande smittal var en direkt följd av att det amerikanska presidentvalet är avklarat och har avlösts av eftersnack som snart kommer att resultera i nästan ingenting. Därmed fungerar inte presidentvalet längre som avledande manöver för att flytta fokus från den svenska grova politiska brottsligheten. Det behövs något annat. Nordkorea försökte man med ett tag, men det slog liksom inte an någon ton. Ingen tog det på allvar.


Därför fick det bli Corona som den grova politiska brottsligheten skrämde igång igen. Och det fungerar. Det är hundra säkert. När företagare förlorar sina intäkter, anställda sina jobb och löner, när ingen kan resa, när man inte kan träffa vänner och släktingar, när far- och morföräldrar, egna föräldrar, makar, syskon, barn, barnbarn och vänner dör, då är man inte längre lika intresserad av vad Ingvar Carlsson och skurkarna åstadkom med Palme, Palmeutredningen och massmordet på Estonia.


Därför kommer vi att få leva med ett skenbart tafatt bekämpat Coronavirus under överskådlig tid. Men lagom många måste dö. Inte för få. Då börjar människorna vilja ha fast och straffa Palmes och Estoniaoffrens mördare och sabotörerna som förstörde utredningarna. Men det får inte heller dö för många. Då riskerar missnöjet med hanteringen av Coronaviruset att bli så omfattande att man kan förlora makten av den anledningen. Förlorar man makten går det inte att kontrollera vad som händer med utredningarna. Då kan sanningen söka sig fram.


Vi har egentligen ett val att göra. Antingen gör vi något åt de grova brottslingarna som ränner i maktens korridorer eller så tar vi för säkerhets skull farväl av släkt och vänner.


- Lagom många måste nämligen dö för att skydda maktens kriminella!


Falun söndagen den 22 november 2020

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: