måndag 27 september 2021

Snabba på med betongen Ingvar - sanningen närmar sig!

.

Sakta, sakta söker sig sanningen fram. Så även i fallet Estonia. I skrivande stund är det några timmar kvar tills det gått 27 år sedan Skurk-Ingvar och de andra banditerna mörklade orsaken till att 852 oskyldiga passagerare mördades av skamlösa psykopater, ute i skurkärenden med anknytning till den sönderfallande Sovjetstaten.


Det känns inte rätt att Skurk-Ingvar och de andra banditerna ska få dö med hedern i behåll efter vad de gjorde. Inte blir det bättre av att de gjorde andra skurkstreck också som vårt dysfunktionella rättsväsende inte heller rått på. Palme-mordet är ett annat exempel vars utredning torpederades på snarlikt sätt av gangsterledningens politruker.


När det var som hetast skulle Skurk-Ingvar på skattebetalarnas bekostnad göra en betongsarkofag över fartyget - på havsbotten!


Nu kanske Skurk-Ingvar ändå skulle snabba på med betongen? De flesta inblandade börjar vara döda, så man börjar få närma sig Estonia nu, hedningarnas utlysta gravfrid till trots. Kanske är Skurk-Ingvar också död snart? Han har sett ganska vit och frusen ut under senare tid, som man är när blodcirkulationen sviktar.


Det är ett hån, en djup kränkning mot de 852 och deras anförvanter, att skurkarna får dö med hedern någotsånär i behåll tack vare ett till stora delar odugligt och korrumperat rättsväsende som håller busarna om ryggen.


Om det nu kan vara till tröst för någon, så må han vara vit idag, men snart är han både varm och sotsvart, om det visar sig att teologerna har rätt om skapelsen.


Falun måndagen den 27 september 2021

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: