söndag 17 april 2022

Våren är kommen till Falun /2

.

Kommunala knarkreservatet långfredagen den 15 april 2022.


LNF687,PB,VOLKSWAGEN, VW  3C,RÖD,2014,ITRAFIK,180526,CARIN LARSSON,FALUN

”Jag smyger in norrifrån och parkerar längs med reservatsparkeringen, i södra änden, i skydd av lillskogen, så är det ingen som ser oss. Det funkar alltid!”

Kuriren anländer ...


... och håller masken. "De tar inte kontakt - då är det kanske något som är fel. Bäst att ta fram den bransch-typiska rekvisitahunden och ge sig ut i spenaten."


HDC98E,PB,VOLVO,SVART,2020,ITRAFIK,200914,DNB BANK ASA /AUTOLEASE,STOCKHOLM


Anonymiserad registreringsskylt - naturligtvis! Det är ju en ordning som är införd av korrupta myndigheter och politiker för att skydda den grova organiserade brottsligheten - mot skälig kompensation, givetvis.



”Vafan! Där står ju Styrman och tittar på oss. Det här var inte så lyckat Hur ska jag göra nu? Bäst att omgruppera och hämta en annan bil så att jag inte bränner min identitet.”



”Men....stack dom? Det här känns inte bra. Det börjar bli riktigt ångestfyllt. Vad ska hända nu? Törs man gå in i skogen, eller är det bäst att vara nära bilen? Man vill ju inte lämna bilen obevakad. Nå, det kommer väl instruktioner strax?”



”Jag får väl låtsas fotografera även om det inte finns någonting alls att fotografera i den här riktningen. Undrar hur man sköter en sån här?”



"Ok, nya planer."


ENB819,PB,VOLVO XC90,SVART,2008,ITRAFIK,191211,ZIECINA, BEATA AGNIESZKA,SOLLENTUNA

Kavalleriet anländer, ser sig om, gör en runda på reservatsparkeringen - utan att stanna.



Kuriren hakar snabbt på. Iväg till lugnare nejder där affärerna inte blir störda…




Falun söndagen den 17 april 2022

Mikael Styrman

 

Inga kommentarer: